Нужно ми е някак си да го добия, поне малко.Липсата му идва от това, че не съм изобщо надарен(не съм комплексар) и свършвам бързо(девствен съм, но като бия, свършвам за 20-30 сек ) След половин година правя 16 и както се досещате приятелите ми водят полов живот и като дойдем на тази тема ми става неудобно , не че се срамувам да си призная, че съм девствен ами, че не 1 или 2 пъти съм имал възможността и все малко не ми достига.Имам чувството, че съм професионалист в измислянето на оправдания за да не бъда с момиче.Какви ли не случки имам ( по вили, екскурзии, купони... ) В един от първите ми случаи бях толкова директен с 1 момиче, че от тогава не ми е проговорила ... вече имам подход да ги отблъсквам дори и да ги искам много .... най-притеснено ми става като започне да ме обарва и по принцип на мен ми става ей така от нищото ,мога да си седя и да си гледам или мисля за нещо и веднага ми става, или някоя приятелка като ме прегърне и малкия веднага почва да шава... та като почне да ме обарва особено на интимните части разбирам на къде отиват нещата ... все още никое момиче не ми е казвала, че ми е малък ... може би през дрехите им се струва г/д или си премълчават, но ако се случи сиг цял живот ще си остана девствен .... абе положението ми е някакво никакво .... може би бих се прежалил за размера , ама еакулацията