.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Окосмяванто не е повод за гордост или повод за срам. Идеята е как се чувстваш ок. Аз не харесвам космати мъже... просто не ми е ок. И всичките ми гаджета не са били особено окосмени по тялото. Ама ако приличаш на горила не е много ок. Виж сега, приятелката ти ако не се чувства добре да е с теб ако си много космат.. еми махни си ги. Не е гейско, ако това те притеснява... Все пак гаджето ти сигурно се епилира, защо ти да не го направиш също?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Все пак гаджето ти сигурно се епилира, защо ти да не го направиш също?!
    Тя сигурно и грим си слага... това означава ли, че и той трябва да го прави? Аз също съм против бръсненето на крака, ръце, гърди... докато примерно брада, подмишници и отдолу ( поне малко от малко да е обръснато ), ако не се бръснеш става грозно. Всичко друго, което бръснеш е от женственост и избиване на комплекси и гъзария.

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg Виж мнението
    Тя сигурно и грим си слага... това означава ли, че и той трябва да го прави? Аз също съм против бръсненето на крака, ръце, гърди... докато примерно брада, подмишници и отдолу ( поне малко от малко да е обръснато ), ако не се бръснеш става грозно. Всичко друго, което бръснеш е от женственост и избиване на комплекси и гъзария.
    Ами имаш ограничено мислене. Не е гейско да си махаш космите по тялото. Гъстата козина по гърба не те прави повече мъж.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си