- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имунизация
Абе искам да питам нещо за тия имунизации.
Окей, отиваме аз и една приятелка да ни ги бият (когато бяхме по-малки).
Първо слагат малко долу.. уж като проба? Не знам как се нарича.
И после на нея и биха и горе, а на мен не. Казаха, че ми се било "хванало".
И сега пак като ходихме. Само, че тоя път и двете минахме с това, че ни се е "хванало".
Изобщо не разбирам от тия неща.
Защо е така? И какво означава, че се е "хванало"? о.о
:С
*сън*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти си на 17. Аз вече съм на 18, тая на 17 дето трябваше да я бия я пропуснах. Казах на лекарката, че съм я бил и тя ми даде там документи, че съм имунизиран. Бил съм си всички до сега и за първи път пропускам, но сериозно ми писна да ми бият някакви глупости, че даже е задължително, които и докторите си нямат идея къде са правени и какво съдържат. Въобще идеята да ми вкарат нещо в кръвта ме отвръщава. Но много хора не си бият най-често имунизациите, просто може да хванеш някоя сериозна болест (която се лекува) и да останеш няколко седмици в болница (където ще те бодат много повече). Та четох за едно дете парализирано от ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ваксина. Въобще... като ми заговорят за игли бягам с 300.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!