- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзна съм...
Имам проблем! Много съм перверзна винаги когато говоря с момче разговорът клони към члена му или циците ми! Правя намеци за секс без да искам и без да се усещам на момчета, които не харесвам.
Какво да правя? Не мога да се въздържа да не изкажа перверзните си мисли.
Курвата се чуди що е курва....
Приеми съдбата си, biatch...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто явно много ти се съвокуплява![]()
maDamn
Намери си гадже и се чукайте на воля!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
1313131313131313 ебе и се 2 не вижда... както казаха курвата си е курва![]()
BIATCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHH.......!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..!!!
Е тук вече може да се поспори.Момичето казва,че всичко свързва със секс,но да си перверзна,не означава да си курва.
Аз също мога да кажа,че съм "перверзна",но само към приятелят ми,всичките ми такива мисли и действия са насочени към него,а не към "всички",е това ку*ва ли ме прави? Така че това твърдение не е вярно.
Колко имаш по математика? : )
Гледайте по-внимателно, преди да се излагате.
Има пресечни точки, но са абсолютно различни понятия. За мен лично е доста отблъскваща подобна показна перверзност наляво и надясно. Грозно е, просташко е и една себеуважаваща се дама не би трябвало да се държи така, разбира се има си моменти и начини, когато може да има обратния ефект, но това се прави с финес и далеч няма да остави впечатления за евтино поведение.
ПС - като чуя "всички жени са к'урви" и ми се обръщат вътрешностите...
Решението е само едно ... прави секс докато ти омръзне и ще ти писне и от всякакви мисли за секс.
Превъзпитай се. Прочети някоя книга със съвети за социализирането, общуването. Може да поговориш и с някой познат, който разбира от психология, ако те е срам да говориш с училищния психолог (макар, че и той ще може да ти помогне).
И аз съм перверзна, дори повече от приятеля ми, но никога по никакъв повод не бих правила намеци просто така, особено на момчета, които не харесвам. Това няма общо с перверзност, а с уменията за общуване и изразяване. Трябва да потърсиш и научиш някакви техники за подтискане на порива да изказваш мислите и желанията, които имаш. Това е важно за теб самата като личност, защото хората наистина могат да си направят генералния извод, че си леко момиче (дори и ти реално да нямаш намерението да спиш с всеки, който видиш) и това да ти отреже много възможности за лична реализация.
И между другото - желанието да спиш с някой или моментния нагон не е перверзия.
Хурва си
Приеми че си КУРВЕ мойто момиче всеки си има съдба твоята е да си прайш клизми и да та перат в ГЪЗЪ![]()
![]()
.....!!! ади беги
![]()
![]()
мисля че ти отговорихме напълно разбираемо на въпроса ти ....!!!
^ Приеми ,че не си интересен и не си никого,да и казваш какво да прави.
А и определено специално твоя отговорна въпроса и е абсолютно неграмотен и неразбираем.
maDamn