- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След колко време минава тръпката?
Здравейте!
Знам, че въпроса, който ще задам е малко глупав (наистина, ЗНАМ!), но все пак реших да направя тема. Знам, че е и много относителен. Нямам много опит с връзките и досега съм имала някакви по един два месеца.
Искам да попитам (въпросът е най-вече към тези, които имат или са имали по-дълги връзки) след колко време минава лудата тръпка да сте постоянно прегърнати и постоянно да си държите ръцете и да се целувате?
3ти месец, 12 ден и 15 час и 10 минута.
Не минава. Поне при нас не е минала и няма такива изгледи. Както сама каза,всичко е относително ,но не вярвам тръпката да минава,по-скоро с улягането на връзката тези малки жестове неса толкова начесто.
maDamn
И при нас тръпката я има такава, каквато бе и в първите месеци, а вече сме на година и един месец почти. Така че всичко зависи от хората и силата на чувствата, както и химията между тях.
Няма срок на годност. Според мен в една сериозна връзка тръпката не трябва да умира...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И при нас все още не е минала..предполагам постоянните сдърпвания поддържат искрата![]()
то е доказано ,че минава тръпката ,а тук всички се правите на свръх човеци
или сте забравили какво е било в началото,или не сте се влюбвали истински
Може би първия много сериозен скандал....Някак нещата оттогава се промениха и бавно, постепенно всичко се обърка...Някъде около 4ти, 5ти месец стана така... След това към 10тия имаше друг сериозен прелом и тотално вече тръпката изчезна сякаш и остана само привързаността и свикването...Почнаха се непрекъснатите късания и събирания, накрая вече тотално нищо не остана. Ама и аз как го разказахВсе пак при всеки е различно.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако си с правилния човек тръпката никога не минава. Да, след време се получава едно улягане, когато не всеки път когато те хване за ръка изпитваш пеперудите, но стига само за малко да сте разделени един от друг - когато се видите отново тръпката е налице. (:
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
"просто" обичаш. Хъх.
Влюбена съм до ушите, а сме заедно от година и почти 2 месеца.
Сигурна съм. Ти ще ми кажеш.
Знам как е и го обясних. То влюбването не изчезва просто свикваш с него. Това е като... звукът на часовник. Когато влезеш в стаята звукът ти прави впечатление, но ако седиш там цял ден изобщо вече не му обръщаш внимание. Ако излезеш от стаята за някакво време и се върнеш - пак го чуваш.
*ебати примера измислих, мани![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И спря да се върти за миг земята..
Влюбването е по-моментно състояние, според мен обичта е много по-силно чувство.
maDamn
влюбени сте трънки
Превързани сте, обичате се
и дам - аз ще и ше ви кажа !
не е жива, мъртва е
казах
Мхм. Ти знаеш по-добре от мен какво чувствам. Ок.
И не се пита за "пеперуди в стомаха", а за желанието и стремежа да бъдеш близо до любимия, да го усещаш изпод ръцете си и върху устните си, възбудата когато те погледне с Онзи поглед, трепването под лъжичката когато те придърпа към себе си, неволната хлапашка усмивка при спомена за изминалата вечер и т.н, и т.н. Това разбирам аз под "тръпката" и за мен тя все още е жива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Моето мнение е, че всичко зависи от времето, което прекарвате заедно и разнообразието в дейностите ви.
Тръпката която е била в началото се променя в нещо друго. Времето е строго индивидуално, но това което обикновено е като тръпка в началото - да опознаеш нов човек, да спиш с него и да откриеш всичко за него, определено преминава. При дългите връзки неминуемо идва момента, когато "не е като в началото" .