.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

чакам прословутия край на света .......... и май с чакането ще си остана

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    чакам прословутия край на света .......... и май с чакането ще си остана
    Скучен край на света. Във филма на Роналд Емерих беше бая по цветно.Надявах се поне да видим божеството на маите пернатата змия Кукулкан представяйки си го като някакво извъзнемно същество,но не би.Ванга ако е права чак след около малко по-малко от 200 години хората ще направят връзка официално с извънземните.Дано поне са верни нещата за промяната в духовното ни развитие и слагането му пред материализма.Засега поне си продължава скучното живуркане.(специално моето)
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-21-2012 на 16:41
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Скучен край на света. Във филма на Роналд Емерих беше бая по цветно.Надявах се поне да видим божеството на маите пернатата змия Кукулкан представяйки си го като някакво извъзнемно същество,но не би.Ванга ако е права чак след около малко по-малко от 200 години хората ще направят връзка официално с извънземните.Дано поне са верни нещата за промяната в духовното ни развитие и слагането му пред материализма.Засега поне си продължава скучното живуркане.(специално моето)
    еее най-лошоото се случи - нищото
    животът на Земята става все по-лош

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    еее най-лошоото се случи - нищото
    животът на Земята става все по-лош
    Да, това определено беше най-лошият сценарий за Апокалипсис,който можеше да се случи.Да се надяваме, че все пак нещо дето ни е убягнало...като духовна промяна например се е случило.А не да ми се задават глупави въпроси от рода на: "Какво е това духовна развитие и духовна промяна?" дори от хора като баща ми. Не ми харесва идеята,че животът е просто някакво място за оцеляване,където ядеш,отделяш,учиш,работиш,и зкарваш пари за да не умреш и да се забавляваш евентуално даже често и да обичаш и да бъдеш обичан(ако не е фалш),гледаш как да надцакаш другите и колкото се може повече да унижщоваш за да си добре и т.н и т.н. и накрая като всеки един човек рано или късно умираш.Само не мога да разбера аз ли съм много в грешка,че сме чак толкова висши същества както постоянно ни убеждават и няма никакви работи като духовно развитие,повече възможности,отключване на зони в мозъците ни и непознати ни енергии или просто съм надраснал времето си.Дали поради развитието на живота ми или поради някакви други причини тоя материален свят дето всеки гледа само собственият си гъз и робува на тези дето го хранят ми изглежда като просто една скучна и недодялана матрица.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-22-2012 на 09:32
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си