- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Със смесени чувства съм,ама май надделява надеждата за майски апокалипсис днес хДД
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Наспах се , чухме се,обичам ,обичам. Пих едно кафе+ цигарка = win,win! И след това на пазар с мама,купих си сладурските дънки и чанта , та това ще ми е коледния подарък. Ама не се оплаквам хич, даже съм доволна,щото имах нужда
Та ми е добре, на топло пред камината с манджичка,омномном.
maDamn
Към 12 станах.Не знам точно какво ми е.Нито ми е весело, нито тъжно. :Д Преядох на закуска и също ми е притеснено вечерта. :Д Сега мисля да си гледам сериала. xD
Добре съм, засега поне. :Д
От доста време насам нямам за какво точно да се оплача, спокойно ми е, не особено празнично, но поне никой не ме нерви сериозно. Утре заминавам на ски и се надявам всичко да е наред по пътя, че не ми се ще да ми се проваля последната ваканция за годината.
13 часа мина, аз не се чувствам особено променена, небето е със същия цвят като вчера, все така студено ми е, ахах.![]()
Дааааа, взех гооооо (happy)..
Майната им сега, имам нужда от една дъъълга почивка.. И от него, обаче това няма да е скоро..
Оф, липсва ми..
ЧЕСТИТ ВИ КРАЙ НА СВЕТАААААА !!!!!!![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Край на този срооооооккк!!а утре си идвам в БГ ииии бръм! Супер доволно ми е!
![]()
![]()
![]()
Още не мога да си изчистя двигателя от снега...поне колата запали без проблем,ама от тоя вятър има страшно много сняг под колата и в двигателя...няма да мога да я изкарам докато не го разкарам :X
>>DjBelev<<
Вече сме си в БГ. Мама ни сготви най-вкусните неща. Днес сме си цял ден вкъщи и гледаме филми и хапваме. Хубаво се живее с него))))) Щастливо ми е!
чакам прословутия край на света .......... и май с чакането ще си остана
Скучен край на света. Във филма на Роналд Емерих беше бая по цветно.Надявах се поне да видим божеството на маите пернатата змия Кукулкан представяйки си го като някакво извъзнемно същество,но не би.Ванга ако е права чак след около малко по-малко от 200 години хората ще направят връзка официално с извънземните.Дано поне са верни нещата за промяната в духовното ни развитие и слагането му пред материализма.Засега поне си продължава скучното живуркане.(специално моето)
Последно редактирано от Niakoitam : 12-21-2012 на 16:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чакам, чаакам, чааакамм! Утре да дойде![]()
ядосана съм и ся'кви любови ми се изпариха -.-
утре дано поне като излезем да е яко...
Come on skinny love just last the year...
Имам си електронна цигара!!!! Суууууупер много се радвам!! И е от хубавите, качествените. Табакерата и е зарядно устройство, супер елегантна е. Никак не очаквах. Аз викам да минем с идеята да си разгледам какво има въобще, за какво иде реч, а той ми я взе!!!! <3<3<3 Толкова хубав подарък!! (sun)
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
не искам да ти убивам ентусиазма, но сестра ми имаше много сериозни здравословни проблеми точно от качествена електронна цигара. Съветът ми е ако забележиш нещо странно (от здравословна гледна точка) да става, спри да я пушиш известно време и виж дали нещата ще се оправят. При сестрата се оправиха
някво тъпо ми стана като я видях след толкова време и разбрах , че освен , че се е разхубавила , е станала курва. нищо. чудя се днес дали да ходя до котън с благоевградчани , хм
Много готино се чувствам,кефя се на ваканцийката! И планирам като дойде училището да призная чувствата си на момчето,което харесвам.![]()
Ядосвам се на себе си, че винаги в последния момент започвам да върша работата, която имам. Цял ден съм в нас, сега реших, че трябва да започвам да обработвам всички 983743975 снимки и клипове. Това отнема тооолкова много време... Разбира се, няма да е никакъв проблем, ако утре довърша, но мразя да прекъсвам работата си по средата. Мисля като приключа с всичко, след това докато се архивират, да си оправя и маникюра, че сутринта от леглото, направо скачам и отивам да го чакам на гарата.
Най-накрая си идва!!!! Ще му се нарадвам първо в някое топло кафе, а след това го взимам и отиваме да купуваме подаръци. Много се надявам и брат му да е пристигнал вече, защото ще ни трябва превоз.![]()
Ще изгърмя от кеф!
И спря да се върти за миг земята..
Все едно са ми откъснали краката, пуснали са ги през месомелачка и сетне са ми ги върнали. Цял ден пеша напред-назад, обиколих сигурно 2 пъти града.
Но пък си харесаха подаръка, така че си струваше мъчението.
Колкото до скъпия - п-р-е-к-р-а-с-е-н е! Знам, че имам много шибан късмет и съм като магнит за законите на Мърфи, обаче последните няколко седмици с Него са вълшебни. <333 Готви ми, угажда ми, излиза заради мен в тоя кучешки студ, когато имам работа, за да не съм сама, адски грижовен, послушен и миловиден е, същевременно с това доминира когато и където си трябва, та не виждам какво повече мога да искам от живота.
Освен каса бира и да си пека дупето на Канарските острови като коледен подарък, де.