- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
YSMF, дай линк за тази рибка, че не знам за какво говориш. ;д
Минерален скинфиниш на МАС. http://coquelicotta.com/?p=731 + 2 четки за грим, пак от МАC.
Откъде купуваш безамонячните бои на Rolland, SchwarzSchatten483 ? За първи път ги виждам.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
О, да! Страхотна покупка!
http://www.ivis.bg/products_images/1...1_png.ashx.jpg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Те до колкото знам го пуснаха преди 1-2 седмици в България и доста го търсех, но го открих в МОЛ-а, на цена 4.50лв. Доволна съм, при мен покрива още с първото нанасяне, а с 2 слоя е още по изящен. Лака е със страхотна пигментираност и се нанася безпроблемно. Идеален е за празниците!!!![]()
П.п : Премахването му е лесно, но със малко повече лакочистител (ацетонов).![]()
Последно редактирано от Kyisi : 12-23-2012 на 10:27
От новата колекция на Bourjois - Sweet Kiss Les Rouges...второто мисля,че е моето
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Това, че самата течност е леко червеникава не ми харесва, също и очаквах като е топ лак да е полиращ.. не знам дали това е правилната дума. :д нищо де, окей е, но не ми е любим.
58 лева за 100мл. + лосион за тяло отново 100мл. :>
/от сефора, ако те интересува/
Е лакът е очеизвадно червен. То си се вижда, не е някаква изненада. И няма как да ти станат кой знае колко полирани ноктите като има парченца в него. Може да намажеш отгоре топ лак като искаш
Аз съм си харесала черния със златистите парчетии в негоднес ще проверя в няколко магазинчета, но искрено се съмнявам да го има в малките.
п.с. Харесах си някакви нови лакове на МУА , които стоят като космати![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
![]()
подарък,макар че се надявах да е друг парфюм...,но и на това съм доволна![]()
пф и аз ;д и светлорозовия, стои почти като бял .. а с това нещо как се справяш, аз имам от години такава, извивам си ги уж, ама така да не ми се получава .... става им като ръбче и не ми харесва .. а и кога се извива преди или след спиралата? Аз слагам съвсем мъъъъъъничко спирала, извивам, мажа мажа мажа спиралаама става ръбче ;/ не е такова яко извито кръгличко
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
сенки 10 цвята и молив за очи или по - точно очна лония в два цвята сребрист и черен но сребристото ми харесв аповече понеже не ме кефи някво черно "разбльокано" кат вещица а и не ми прилича
Essence Special Effect Topper "Circus Confetti"
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Купих си един сампъл от 10мл да го видя как е![]()
не ми е любим,но ми харесва и май ще го взема в цял размер
![]()
лак за нокти Dior #257 Incognito http://coquelicotta.com/?p=1134
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
За чистене на брокат пробвай този метод. Маха всичко без да се налага да си стържеш ноктите, да хабиш лакочистител и памуци/тампончета.
Точно този лак и аз го имам и си заслужава всяка стотинка.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more