.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    И ако си намери приятелка к'во? Ако са без презерватив и не искат да се цапат какво?
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Има един страхотен вариант, ако кожичката ти е малко по-..как да кажа..еми разтеглива. Всм пфу как да го обясня бе, еми като тръгнеш да свършваш я издърпваш и с 2 пръста я стискаш отпред, така правиш нещо като торба, в която да се излее и после просто отиваш..там където отидеш, пускаш и се изсипва където пожелаеш. Единствения проблем е, че трябва да преминеш трасето държейки го с разкопчани панталони ама.. Аз много съжалявам за това безумие, но имах сексуален партньор, който го правеше и..не знам какъв процент от мъжете могат да го използват. Надявам се да съм помогнала..
    И ако си намери приятелка к'во? Ако са без презерватив и не искат да се цапат какво?
    Има уста, ще гълта.
    А тая простотия с дърпане на кожичката, за да стане торба, не знам и как да я коментирам.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Има уста, ще гълта.
    А тая простотия с дърпане на кожичката, за да стане торба, не знам и как да я коментирам.
    недей макар, че току що го направи ^^
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Има уста, ще гълта.
    За първи път да видя някой да те остави без коментар.. чудо ;д

И кво, има и такива странни начини... Аз пък съм имала партньор, който си притискаше каналчетата.. т.е .. имаше някаква точка там, където като натиснеше и просто нищо не излизаше, щото го спираше един вид... И аз не мога да го обясня като хората... И съм го питала, казвал ми е, че нито го боли, нито има някаква особена разлика между 2та вида свършване, просто нищо не.. изтича

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Аз пък съм имала партньор, който си притискаше каналчетата.. т.е .. имаше някаква точка там, където като натиснеше и просто нищо не излизаше, щото го спираше един вид... И аз не мога да го обясня като хората... И съм го питала, казвал ми е, че нито го боли, нито има някаква особена разлика между 2та вида свършване, просто нищо не.. изтича
    Това е супер опасно...
    Тва с дългата кожичка и бягане до банята стискайки няма да го коментирам..

Иначе намерих един лесен начин.
    Ако съм легнал странично и съм сложил няколко кърпички отдолу, материала пада на точното място.
    По-яко е да съм легнал по гръб, ама така контролът е доста по-труден.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    еми не е така...казва се сух оргазъм и е доста по-тъпо според мен от нормалния , а и има опастност да ти се пръснат топките
    Не съм запозната, нямам си подобни атрибути... казвам това, което той ми е казвал

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Попринцип,когато си стимулираш Ж точката (една от тях около ануса ) свършваш без да отделяш семенна течност.
    Еми, някъде там пипа и той... не се стиска или нещо подобно... просто леко настискаше с пръст някъде около точно тая точка

Цитирай Първоначално написано от Overkill_Teen Виж мнението
    Това е супер опасно...
    Извинявам се тогава, че давам подобни съвети. Не знаех, че е опасно. Не съм особено запозната точно с тия неща, за напред ще знам.. Просто го правеше най-редовно това и не ми е споменавал да е имал някакви проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си