Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
^ тебе пък те въртят още повече на малкия си пръст... добре бе хора, толкова ли не можете да преценявате.. не сте 10 годишни,би трябвало да имате морални граници поставени от вас самите и да не позволявате някой да ги прекрачва...а да не говорим,че да си безхарактерен е най-лошото нещо,което можеш да си позволиш.. я се стегнете...
Естествено, че имам морални граници, след като усещам, че губя достойнството си. Но то е по-силно от мен. Пък и надеждата понякога е много лошо нещо. Не мога с него, не мога и без него. Омагьосан кръг е. Аз не мисля, че съм чак безхарактерна, но на моменти ме е яд на себе си, че не му казвам „не“. Макар че никога не правя неща против волята си. Смисъл няма чак такава власт над мен. Просто ни се правят едни и същи неща по едно и също време и нямам нищо против да ги правим заедно, щом предложи. Пък казва, че и аз мога да разчитам на него и обикновено наистина е така. Обаче ми дава и супер двусмислени сигнали. Понякога си мисля, че се опитва да ме сваля, макар че сигурно си въобразявам, пък и какво има да сваля, аз по-свалена от това не мога да бъда.