- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да не се цапам?
Няма прилично. Днеска няма. Няма дами, няма господа. Казах ли "няма" вече?
Тоя който я е практикувал очевидно съществува, но няма как да знаеш кой е щото не съм изнесла личната му информация. Първо. И второ..къв е тоя сексизъм бе man? Какъв тон ше държа си е лично моя работа що се отнася до впечатлението, което оставям с това. И понеже съм момиче няма да ми обясняваш? Изобщо не съм те питала за обяснения и изобщо не съм ти искала оправданията и причините, поради които няма да го направиш. Това че някой е от единия пол е най-жалкия аргумент ever. Весела Коледа.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Що не се кротнеш малко, щото наистина преувеличаваш и реагираш неоправдано остро?
Грешката е моя, с какъв акъл нареках "дама" поредната кифла.
За какъв сексизъм говориш не знам, приемам че се дължи на някакво вътрешно чувство за малоценност.
Коя си ти, че да ти давам обяснения по материя, от която си нямаш "хал-хабер". Моята реакция беше твърде мека за АБСУРДНОТО (повтарям: АБСУРДНОТО) ти предложение.
А какво има и какво няма - не си ти тази, която да определя.
Горкият ти приятел, да го караш да си стиска кожата и да тича до банята.
Весела Коледа и на теб, не си прави труда да ми отговаряш, нито ще го чета, нито ще си губя времето да ти отговарям.
Да Ви имам проблемите.Акъл за 5 стинки ..
Не съм запозната, нямам си подобни атрибути... казвам това, което той ми е казвал
Еми, някъде там пипа и той... не се стиска или нещо подобно... просто леко настискаше с пръст някъде около точно тая точка
Извинявам се тогава, че давам подобни съвети. Не знаех, че е опасно. Не съм особено запозната точно с тия неща, за напред ще знам.. Просто го правеше най-редовно това и не ми е споменавал да е имал някакви проблеми.
Ми и аз не знам колко е опасно,ама досега нищо му няма![]()
maDamn
Аз съм крайно потресена от коментари... xD А колкото до темата, компетентен отговор сигурно няма да ти дам защото нито имам *** нито лъскам, но просто идея сложи една кърпа върху тебе смисъл не да се завиеш просто колкото като свършваш нагоре да е върху тебе ама поне да е върху кърпата. после я слагаш за пране и готово... xD
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ами много лесно. Събираш си материал известно време.Като си достатъчно възбуден вече и усещаш,че може да излезе отиваш в банята и довършваш действията. След като решиш,че вече е достатъчно го позабърсваш хубаво с тоалетна хартия,сядаш на тоалетната чиния и чакаш да ти спадне напълно понеже има остатък,който излиза после.Правиш си каквото ти се прави.След като ти е спаднал напълно пак го забърсваш и вече нищо не може да ти цапа.
А това с кожичката действително работи,но само ако си по-малък на възраст или си охлабвал жилката доста скоро,защото иначе мястото е прекалено малко и рискуваш да ти напълни и ръката![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
лелее буахаххахаха