- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една шибана история
Не съм казвал че живота ми е скучен, брат.Просто в момента съм безполезен и нямам перспектива да стана значим за себе си и за обществото.При това положение за какво да живея?Имам акъла и знанията да направя кариера,но прецаквайки останалите.Не съм намерил начин,да постигна успех без да преебавам другите хора, както и някой който го е грижа ....А това е единственото,което има значение за мен,такава ми е природата.
Живей според природата си,приеми се себе си такъв какъвто си,тогава пътищата ще се открият пред теб-тогава това,което ти си смятал за объркан и нерешим пъзел ще ти стане ясно.Колкото до обществото-не се тревожи за него,самия факт,че мислиш означава че то не ти трябва особено.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Всички сме свързани в това общество.Каква ми е гаранцията че утре няма да ме очисти някой въоръжен психар?Или пък някой пиян шофьор да прегази близките ми?Прогнилото ни общество,без всякаква сигурност и перспективи го чувствам като не по-малък проблем от личните ми.И как един мислещ и виждащ всички гадости около себе си човек да бъде щастлив?