.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Винаги съм намирал цел именно в това-да се боря срещу несправедливостта и жестокостта във всичките й форми.Това,за което говорите според мен-човек да си бъде самодостатъчен е не по-малка утопия от идеала на Маркс.Човек може да постигне душевен мир сам,предполагам,но не и да бъде щастлив.Истината е,че имам нужда да давам и да получавам любов.Повечето ме разбрахте много погрешно.Нямам нужда от момиче,което да ми лекува депресията.Просто искам да има човек,който да ме обича и оценява всичко в мен.От стремежа ми да правя добро и интелекта ми,до всеки мускул по тялото.Искам това,което никога не съм имал-пълно отдаване и то от момиче което може да ме разбере.Разбирате ли?Последното,което искам е да се лепна за някой мацка и да й ограничавам свободата-аз не съм такъв.Колкото до чалготеките-противни са ми,но на приятелите ми това им се прави.Алтернативата ми е да си стоя вкъщи с книгата-понякога така правя,но и то писва бързо.Явно просто трябва да си разширя кръгозора.Е поне това че нито един от вас не ми каза-Ми мри щом не виждаш смисъл е положителен знак-благодаря!
    Последно редактирано от totik : 12-25-2012 на 13:58

Цитирай Първоначално написано от totik Виж мнението
    Винаги съм намирал цел именно в това-да се боря срещу несправедливостта и жестокостта във всичките й форми.
    Цитирай Първоначално написано от totik Виж мнението
    Просто искам да има човек,който да ме обича и оценява всичко в мен.
    Не си сам. Даже бих казала, че се радвам да видя че са останали вся още такива хора като тебе. Ще намериш човека до себе си, търси и не се отказвай. Аз също го търся и това е единственото което ме вълнува (разбирателство, уважение и взаимна любов) за разлика от повечето ми познати които само търсят изгодата и материалното в ближния.

Така че, вярвай, и не се отчайвай.

Весели празници ти пожелавам!
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове