Ами да, има нещо вярно в думите ти. Все пак има моменти,когато се спирам,но знам,че някой ден ще направя някоя беля и ще е късно.Не съм някоя ,която да е със супер контрол върху живота на останалите,но определено има нещо.Ще се опитам да се овладея и всеки път,когато се сетя за нещо прекалено ,ще се замислям над въпроса как се чувства той.
Но иначе до лигавенето съм категорична,че в ресторант/кафене и разни подобни трябва да се спазва благоприличие.Плановете...н ямам право да се бъркам в плановете за живота му. Това,което правя е да му подарявам книги,да го карам да ходим на театър,да говорим за най-различни теми от живота и тн. В това се изявява въпросната промяна.Иначе да,прави неща,които ми харесват ,като се замисля определено има доста такива неща.Просто начина ,по който ми говори и въпросите,които ми задава,когато виждам,че не знае някакви елементарни неща на моменти,това ме вбесява.
Ще се постарая да се сдържам,обещавам. Иначе като се замисля ,с това ядосване най-вече да си прецакам здравето заради такива неща...