- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
За Бургас ли става въпрос?
аз бях пуснала тема, но не събрах много отговори, а много ме интересува
поръчвали ли сте парфюми онлайн? по-специално ме интересува www.parfumi.net
чела съм много мнения, че парфюмите наистина са оригинални, обаче много ме учудва как така цените са направо наполовина, сравнени с тези в един магазин, в който влизах
Мерси много, няма точно сега да си я купувам, просто се интересувах колко парички е. Мерси и за алтернативите.![]()
ааа ползвали ли сте коректор за лак, тези които почистват нокътя в краищата? нещо да препоръчате?
и аз, но не е много прецизноили може би аз не съм? не съм от най-сръчните с ноктите и не ми е удобно
иначе съм виждала такъв коректор за ноктите на Есенс, мисля да го пробвам
Да, те са като моливчета с намокрено крайниче за лакочистител.
Много е удобно,но не натискай много,защото може да пусне прекалено много спирт.
Също и да попитам някой използвал ли е лак за нокти,който избелва ноктите?
Моя съвет: Не си слагайте ноктопластика...
Кукли моля ви препоръчайте ми някаква качествена преса на Ремингтън , Белисима или Филипс с йонна защита или някаква друга , за парите няма никакъв проблем![]()
моля ви спешно е
На Ремингтън никоя няма йонизатор мисля.Което не им пречи да са супер яките. Йонизаторът е да не ти хвърчи косата, не е за защита. Вземаш нещо друго КАЧЕСТВЕНО за защита и си ти.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp8342_00/prd/ a смяташ ли че тази може да къдри ?
Аз мисля, че ще може. strawberry88 има почти същия модел, да сподели![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета нека първо ви се похваля купих си първият руж . От много време се каня да си взема но все не ми стигаше смелоста ,много мъничък за 4 лв е .Обаче някакси повече от тази сума не ми се даваше за нещо което досега не съм ползвала . Да въпросът ми е как точно се нанася това нещо тя продавачката ми обясни но аз съм си малко индианец. И също какво е разликата между перлите и ружът ?
От този сайт може ли да се поръчва http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...bg/en/40109502 ?
Направо съм отчаяна.Понеже имам голям бюст сутиени с подметка не мога да нося тъй като изглеждам нелепо,а като гледам в почти всички сутиени слагат ненормално големи подметки.Майка ми беше подарила за коледа монго хубав сутиен но просто тия подметки в сутиена са големи и ми правят бюста да изглеждаат поне двойно по-големи ужасно нелепо се чувствам.Откъде мога да намеря в Стараза Загора или в някой онлан магазин сутиени където да няма подметка или ако има да е в нормални количества а на да са сложени сякаш човека който носи дадения сутиен има много малък бюст?
ПОДМЕТКИ?! Обувки ли си си купувала![]()
Подплънка му викаме по нашия крайТрябва да има, бе, не всички са със. Майка ти би трябвало да може да ти намери подходящ, особено ако си наследила големия бюст от нея
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчвам ти моята:
адски добро изправяне плюс супер яки къдрици,сякаш си бил на фризьор..
http://pictures.content4us.com/produ...-S6500_BOX.JPG
Оф моя грешка исках да кажа подплънки а не подметки въобще не съм разбрала усетила че пиша подобна глупос тза което моля за извинение.Чувствам се глупаво заради тая грешка и със сигруност който е процел моя бисер ще е сметнал същото.Ами не малко ме съмнява тъй като тя хич не е наясно с това и тя все си купува сутиени с ужасно големи подплънки и изглежда невороятно смешно.Ако един път се извинявам за глупоста която погрешка съм напишала в по-горния си пост.
Няма проблем.Ами ако тя не може .. попитай приятелка със същия проблем (да ви имам "проблема" аз ....
) или отиди в магазин за бельо и попитай продавачката просто. Това и е работата
За съжаление не съм от Стара Загора и не мога да ти кажа конкретен магазин
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more