- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми със мястото за сех
Здравейте,
Аз съм момиче на 17 и с приятеля ми водим полов живот проблема е ,че нямаме къде да правим секс в нас рядко е свободно в тях също ,преложения ,моля
Изоставени сгради, градинки, паркове, пейки, у някой приятел, на някой купон, мазе, в блок някъде по етажите късно вечер, или в някакви помещения тип покривПоследните ми хрумнаха ad hoc, ама ако някой е пробвал, да разказва.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ъъъ, в тях също рядко е свободно?!
И какво от това?!
Аз преди, когато гаджето ми си живееше с техните - не помня това да ни е спирало. Заключвахме стаята, те и да бяха там не падат от Марс, ясно им е, че искаме да сме само двамата и не са ни досаждали...
Какви гаджета си хващате, че това ви е пречка, не ми е ясно.
Ако си заведа някого в къщата на родителите ми, те дори гледат на етажа да не се качват, където ми е стаята, пък ако искат нещо да говорят с мен - звънят ми телефона, или само клипват![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
E кво пречи да кажеш на ваще да ви освободят едната стая за да се наебете, не би тряяло да имат нещо против ако са съвременни либерални родители
Аз лично не мога да си представя да правя секс,докато нашите са в съседната стая..
Те все пак не ходят ли на работа?Вероятно излизат от време на време.Възползвайте се,когато ги няма,а иначе хотел може би?Не мисля,че във изоставена сграда или в таванско помещение ще е много комфортно.
Ужас![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз ли не се изразих правилно не мога да разбера...
Аз вкъщи, докато нашите са в нас секс също не мога да правя. Но в момчето е някак по-различно. Родителите като цяло са много по-взискателни за тея неща към дъщерите си, някак ако имат син по-лесно се примиряват с идеята, че води полов живот.
Ооо, тоалетните в мола е най-прекрасното място.. такава романтика, такава атмосфера
Ами у тях когато има някой, притеснено ли ти е? Аз примерно у нас не мога, но ако у тях има някой на мен не ми пука много. Имах едно гадже, с което си правехме секс редовно докато техните бяха в хола...
Иначе на хотел, ама ще ви излиза мн скъпо.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Проблема е ,че като бяхме в нас ни хванаха и като бяхме в тях също :ДД
Еми все пак да видиш детето ти да се ебе с някое момче нямат против ама не и в нас :Д
Изоставени сгради, градинки, паркове, пейки, у някой приятел, на някой купон, мазе, в блок някъде по етажите късно вечер, или в някакви помещения тип покрив Последните ми хрумнаха ad hoc, ама ако някой е пробвал, да разказва.