- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Толкова е, мда. Оф, навсякъде, където я търся, цветовете са СУПЕР обрани. Една консултантка в Лили ми каза, че имало само 3 цвята внесени, което е егати глупостта и ми показа някакви супер тъмни. После гледах някакво Ivory, не помня кое, уж ми пасна, но консултантката ми каза, че пудрата розовеела, а аз не видях розов тон. Трябва да си намеря кутийката(пазя я заради огледалцето :Д ) и да видя кой цвят съм ползвала, въпреки, че тогава леко ми тъмнееше...
ЕДИТ: Калпазанке, не те видях. Абсурд е за контуриране, твърде е бляскава. Изглежда много тъмна, но като я сложа, сякаш е леко пигментирана. Ох, утре ще ти пратя снимка :Д
Джоли, какъв ЕЛ? :Д ЕЛ е абревиатура на Ести Лаудър.
Последно редактирано от PullMeCloser : 12-29-2012 на 15:11
Everything changes, but beauty remains ...
Сериозно ли бе???Видях в мама-та нещо за Ел написано с български букви и викам явно някаква непозната ми марка.
![]()
хахаха не се бях сетила
Пък като си си харесала ти Ivory-то, бх ти е какво ти казва консултанткатаЩо не я взе
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пудрата е блестяща,да,но според мен става за ружТо така си пише и на списанието - бронзираща пудра-руж.
Вече зависи кой какво е свикнал да си слага на кожата като продукти,на мен лично ми харесва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Купих си днес някакви неща от които абсолютно нямам нужда и не знам за какво са миИзбило ме е нещо на essence
лилавичкия
И все още не съм си купила тия Калър Тату-та на Мейбълин... веднъж на 100 години обикалям по козметични магазини и все няма цвета, който искам |(
http://i0.data.psychologies.ro/E2FC4...300&height=450
Много ми харесва!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Даа, зайчее <3.. много ме радва !!
Иначе това е балсам за устни, продават го в ибей и други такива сайтове. Казват се ЕОС и имат различни цветове на опаковките. Мирише божествено, но върши същата работа като останалите балсами. Но пък е сладък !!
П.п : brutaLxxbunny , балсама е от йбей. Безплатна доставка..![]()
Само аз не мога да се оправя с тоя тъп ибей :X
еos са много популярни в Щатите. Интересни опаковки са, но иначе нормален балсам за устни. Не е чудо,имам впредвид.
От мен 5 сенки на bareminerals и прекрасно бонбонено червило на too faced . Снимки http://coquelicotta.com/?p=1572
Опитвам се да ги кача с URL, но излизат само линкове.
Последно редактирано от Missky : 12-30-2012 на 03:49
Дебитна се казва ;д Имам, ама .. сигурно ли е с нея?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами мисля, че не може с дебитни карти, поне аз не съм пробвала. ;д Иначе картата я регистрираш в пейпал, които си има защити + ибея си има защити и той и ако стане така, че някой иска да те преметне или стане нещо друго може да си върнеш парите /случвало ми се е 2 пъти досега/.