.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Искам да се целувам с момиче, бе!
    Ама за сега не ми стиска май, пък и не съм имала възможност и достатъчно готина приятелка за тая цел. ^^

Иначе с момченце - все ми е тая, важното е да се чувствам мъничка/чуплива и страст да има, а не механично чукане.
    А като се замисля още повече.. може би не е лоша и идеята да се целуваме/натискаме няколко 2-3 човека, ама само толкоз. хаха
    ох всъщност ако задълбая, ще се сетя за още неща, а сякаш не искам..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Може да споделяте и сбъднали се вече ваши сексуални фантазии или нещо,което ососбено ви е харесало.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Искам да се целувам с момиче, бе!
    Ама за сега не ми стиска май, пък и не съм имала възможност и достатъчно готина приятелка за тая цел. ^^
    Аз пък искам да гледам такава сценка и по-възможност да съм пряк участник в нея.Е, може и още повече

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Иначе с момченце - все ми е тая, важното е да се чувствам мъничка/чуплива и страст да има, а не механично чукане.
    А като се замисля още повече.. може би не е лоша и идеята да се целуваме/натискаме няколко 2-3 човека, ама само толкоз. хаха
    ох всъщност ако задълбая, ще се сетя за още неща, а сякаш не искам..
    Ами аз викам,че е по-добре да задълбааеш колкото се може повече.А след това и всички останали да ти последват примера.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си