- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Братовчедка ми
Братовчедка ми е много хубаво момиче, на 15 и поиска да правим секс. Аз и отказах, но сега като се замисля искам да я изнасиля, та да внимава какво си пожелава! Аз болен ли съм?
Да болен си от болеста на троловете ......
Да се смея ли, да плача ли ? Пич..не е нормално. Имате роднинска връзка.. сещаш се. Това, че тя е на 15 и още няма акъл, не значи, че ти трябва да и се поддаваш на извращенията. Помисли малко.. то това нормален секс ли ще е ? УЖАС.
Нека си пожелаем през новата 2013 година да има по-малко тролове.
ужассс ;о
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Разбирам ,че някои хора искат да се забавляват,да правят теми с измислени проблеми и да се смеят на отговорите,окей няма проблем...НО колко малоумен ,дебилен и извратен трябва да си,за да измислиш история,свързана с братовчедка си ,с майка си,със сестра си и с цялата фамилия ,че и домашните любимци???Визирам абсолютно всички измислени извратени теми.
Само си представете тоя 'автор' колко му е скучен живота,че чак е седнал да мисли ,каква ли извратена тема да пусне,за да му се смеят другите... Егати падението,заклевам се.
Не е задължително ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мда, пък и това със сестри/братовчедки вече се изтърка. Ако беше изявил мераци за онождане с домашната козичка/овца/чинчила, би било съвсем различно.
Welcome to the Jungle...
Изкючения от правилото винаги има ...
да ве деа
идиот
Братовчедките се броят до 2-рата. След това вече прави ,каквото искаш(е без да ги изнасилваш де).![]()
Докато само си го фантазираш на чекия не си болен. Ако обаче го реализираш си болен!
Eating isn't cheating - Arnold