.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз си го мисля доста често, и годеника ми го желае ( аз съм на 20, той на 27 и сме заедно от година и един месец ) и често ми е казвал, заеш ли сега какво ми лиспва, и като го попитам какво ми е казвал, едно бебе. Но колкото и силно да го желаем по разумно е първо да си завърша висшето образование ( при теб поне гимназията ), да имаме собствено жилище и стабилни доходи, и чак тогава ако имаме финансовата възможност ( не забравяй, че едно бебе е свързано с много разходи - памперси, количка, люлка, храна, дрешки и какво ли още не ) да тръгнем да работим за бебе.
    Така че изчакай малко, кротни се! Както каза някой преди мене, още ще в розовият период, а тогава трезвата мисъл е на заден план. Като завършиш и още сте заедно, тогава му мисли за деца и тн.

пс: сега прочетох, че вече си завършила, ако наистина е така, гледаш първо а си финансово независима от родителите си, и да сте поне от година, две заедно, че да му мислиш за деца. Не си пропилявай младостта!
    Последно редактирано от DragonLady : 12-31-2012 на 12:22

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    финансово независима от родителите си
    Ще добавя, че това в никакъв случай не означава да си финансово зависима от приятелят си.

Това са инстинкти.Намираш си мъж с добри гени и нещо в теб веднага ти подсказва, че трябва да имаш дете от него. Ако се смяташ за животно си следвай инстинктите и хормоните. Представям си що за майка ще си, ако го направиш.

Вероятно животът ти не е особено интересен. 17 годишните не мислят за деца, когато водят пълноценен живот подходящ за възрастта им.
    И не ми се оправдавай с любов.
    Намери си хоби, вместо да правиш глупости.

И не споделяй тези си мисли с приятелят си или родителите си - в най-добрият случай ще ги изплашиш.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз си го мисля доста често, и годеника ми го желае ( аз съм на 20, той на 27 и сме заедно от година и един месец ) и често ми е казвал, заеш ли сега какво ми лиспва, и като го попитам какво ми е казвал, едно бебе. Но колкото и силно да го желаем по разумно е първо да си завърша висшето образование ( при теб поне гимназията ), да имаме собствено жилище и стабилни доходи, и чак тогава ако имаме финансовата възможност ( не забравяй, че едно бебе е свързано с много разходи - памперси, количка, люлка, храна, дрешки и какво ли още не ) да тръгнем да работим за бебе.
    Така че изчакай малко, кротни се! Както каза някой преди мене, още ще в розовият период, а тогава трезвата мисъл е на заден план. Като завършиш и още сте заедно, тогава му мисли за деца и тн.

пс: сега прочетох, че вече си завършила, ако наистина е така, гледаш първо а си финансово независима от родителите си, и да сте поне от година, две заедно, че да му мислиш за деца. Не си пропилявай младостта!
    Стига с тия пари бе. Какво ще чакате да почнете да печелите по 5 000 на месец ли ? Има ли желание има и начин, не ми обяснявайте как трябват стабилни доходи за да отгледаш дете.

До авторката, за 4 месеца вие още не се познавате даже като хората, сама си прави заключения дали не мислиш да действаш прибързано.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Стига с тия пари бе. Какво ще чакате да почнете да печелите по 5 000 на месец ли ? Има ли желание има и начин, не ми обяснявайте как трябват стабилни доходи за да отгледаш дете.

До авторката, за 4 месеца вие още не се познавате даже като хората, сама си прави заключения дали не мислиш да действаш прибързано.
    Баш по 5 000 не, но искам да имам възможността и аз и мъжа ми и най-вече детето да не се лишаваме от нищо! Все пак в държава като България, децата са "скъпо удоволствие". А и още ми е рано да ставам мама, има време и за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си