- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам деца от него
И аз си го мисля доста често, и годеника ми го желае ( аз съм на 20, той на 27 и сме заедно от година и един месец ) и често ми е казвал, заеш ли сега какво ми лиспва, и като го попитам какво ми е казвал, едно бебе. Но колкото и силно да го желаем по разумно е първо да си завърша висшето образование ( при теб поне гимназията ), да имаме собствено жилище и стабилни доходи, и чак тогава ако имаме финансовата възможност ( не забравяй, че едно бебе е свързано с много разходи - памперси, количка, люлка, храна, дрешки и какво ли още не ) да тръгнем да работим за бебе.
Така че изчакай малко, кротни се! Както каза някой преди мене, още ще в розовият период, а тогава трезвата мисъл е на заден план. Като завършиш и още сте заедно, тогава му мисли за деца и тн.
пс: сега прочетох, че вече си завършила, ако наистина е така, гледаш първо а си финансово независима от родителите си, и да сте поне от година, две заедно, че да му мислиш за деца. Не си пропилявай младостта!
Последно редактирано от DragonLady : 12-31-2012 на 12:22
Ще добавя, че това в никакъв случай не означава да си финансово зависима от приятелят си.
Това са инстинкти.Намираш си мъж с добри гени и нещо в теб веднага ти подсказва, че трябва да имаш дете от него. Ако се смяташ за животно си следвай инстинктите и хормоните. Представям си що за майка ще си, ако го направиш.
Вероятно животът ти не е особено интересен. 17 годишните не мислят за деца, когато водят пълноценен живот подходящ за възрастта им.
И не ми се оправдавай с любов.
Намери си хоби, вместо да правиш глупости.
И не споделяй тези си мисли с приятелят си или родителите си - в най-добрият случай ще ги изплашиш.
Стига с тия пари бе. Какво ще чакате да почнете да печелите по 5 000 на месец ли ? Има ли желание има и начин, не ми обяснявайте как трябват стабилни доходи за да отгледаш дете.
До авторката, за 4 месеца вие още не се познавате даже като хората, сама си прави заключения дали не мислиш да действаш прибързано.