- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- моя tumblr ;д
^Всеки може да си прави тъмблр ,какъвто си иска,не си длъжна да го следваш. Може пък да си го оправи и да стане хубав.
maDamn
само отбелязвам, че follower-ите ми станаха 2,5k![]()
ха честито, мойте пък 55 чиека
maDamn
follow-нат си :3
А , dimitar., tumblr-a ти изобщо не ми харесва...скучен е
http://christmastreehehe.tumblr.com/ (и аз да се сложа, нищо, че е отскоро)![]()
nevergiveupbestrong.tumblr.com![]()
В tumblr съм се запознавала със супер яките хора пък мога да ти кажа. Това че при теб съществуват само "кифли" и не знаеш как да си подбираш хората, които да следваш, си е лично твой проблем. Ама как да очакваш друго, като самия блог ти е скапан.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Какво сега, да пускам неща, които те кефят теб ли? И не, не е скучен. Наистина не харесвам твоя (нито който и да е друг в темата), но щях да си замълча, ако не ме нападаше по този начин. А тва елито0о0о0о го/я остави - по нейната логика щом нещо не й харесва, то трябва да бъде сменено![]()
Като цяло наистина и самата му тема не е интересна...ама е нормално всички в началото са били зле.
maDamn
Не съм ти казала нито да си сменяш темата, нито да си намаляш музиката.Казах какво не ми харесва, това означава да си изразиш мнението.
Димитре или там какъвто беше, тоя никнейм елито0o0o0 когато аз съм си го правила, ти сигурно не си знаел за сайта. Аре у лево.
Бе кво се занимавам, аре чао.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
С това спечелихте 10 точки в графа "дебилни изрази".
Така, постнал съм своя тъмблър тук, за да го follow-нете, ако ви хареса. Точно това съм написал и в началото на темата. И какво става - започват да ме обиждат, заради песента на алисия, която съм си сложил. След това по необясними причини всички започват да слагат линкове за своите блогове (........) Някой решава, че съм му искал мнението, критикува ме, има наглостта да ме обижда, понеже блогът не му харесва, казва ми да изчезна от лицето на Земята и т.н. Дотук добре - балканската простотия съм я срещал и другаде.
Правя грешка в поста си - FunkyPie веднага я отбелязва. Понеже не реблогвам картинки от типа "мъж и жена, хванати да ръка на плажа" по двайсет пъти на ден и темата ми не е за снимки, блогът ми е скучен.
И пак се намесват "какичките" и "батковците", които се имат за по-можещи и по-интелигентни от по-младите си съфорумници (). Не искам и да споря повече по темата - още от сега ми е ясно какво ще ми кажете, какво ще ви отвърна и как ще се оформи скандал. Затова искам да помоля, ако има въобще администратор в този раздел, да затвори темата.
![]()
Последно редактирано от dimitar., : 01-02-2013 на 22:56