.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ccleaner е добра програма за почистване, и то най-вече защото не предизвиква бъгове за разлика от други макар и считани за най-добри, но за почистване на регистъра по-добри са registry mechanic и wise registry cleaner отколкото ccleaner, аваст е добра антивирусна, но norton е много по-добра по отношение на стабилност, превенция и защита в реално време
    Да си копи/пействам копирания от теб мой пост, за да не се налага пак да пиша същото ли ?
    CCleaner е боклук, който е по-вероятно да прееебе ОС, а не да имаш полза, Нортън е същата простотия, registry mechanic и wise registry cleaner са много по-назад по добре свършена работа от CleanMyPC Registry Cleaner.
    С Аваст съм от три години, тегля кракове, пачове и кейгъни с месеци преди да се пуснат по тракерите, проблеми не съм имал.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Да си копи/пействам копирания от теб мой пост, за да не се налага пак да пиша същото ли ?
    CCleaner е боклук, който е по-вероятно да прееебе ОС, а не да имаш полза, Нортън е същата простотия, registry mechanic и wise registry cleaner са много по-назад по добре свършена работа от CleanMyPC Registry Cleaner.
    С Аваст съм от три години, тегля кракове, пачове и кейгъни с месеци преди да се пуснат по тракерите, проблеми не съм имал.
    И ти си боклук, но спрях да ти го натяквам нали?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    И ти си боклук, но спрях да ти го натяквам нали?
    Защото не можа да го докажеш, а ми харесва как наричайки боклук някоя програма, ти се приемаш за такъв, защото си бил достатъчно глупав да я ползваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си