.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Проява на слабост или напротив?

Според вас проява на слабост ли е да кажеш на някой "липсваш ми" .. или нещо подобно?
    Вие правили ли сте го или бихте ли го направили ако наистина го изпитвате?
    Нямам предвид към някой близък приятел, а относно човек който да кажем не сте се чували от няколко месеца и .. вие имате чувства/сте имали към него...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Мисля, че е проява на слабост да. Слабост към този човек. Бившият ми приятел замина доста далеч извън страната и аз никога не съм му се обаждала или писала първа. Не ми се иска да разбере, че по някакъв начин ми липсва. Връзката ни беше много силна и приключи по нелеп начин, за което не бих му простила и не искам да разбира, че страдам за него. Тъпо е знам, но...

Не мисля че е проява на слабост да изразиш чувствата си..! Да кажеш на някой че ти липсва означава че си достатъчно силен да се разкриеш пред хората които обичаш...!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Мисля, че е проява на слабост да. Слабост към този човек.
    ^
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    щом ви е проява на слабост,седете,трайте си и продължавайте да страдате...признанието никога не е слабост )

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    признанието никога не е слабост
    Точно.
    Изисква се много повече сила и смелост да кажеш на някой какво чувстваш към него, отколкото да си мълчиш.
    Слабост е някой да ти липсва, а ти да се държиш сякаш не го познаваш.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И какво, когато някой ви липсва, но не му го казвате, много силни психически ли сте?!

Казвала съм го, казвали са ми го, и ако някой ден пак го изпитам - пак ще го споделя!

Не смятам, че е проява на слабост.
    Щом ти липсва, обади му се, виж как е...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на MissSunshiinee
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Точно.
    Изисква се много повече сила и смелост да кажеш на някой какво чувстваш към него, отколкото да си мълчиш.
    Съгласна съм с теб.
    По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]

Мега фен Аватара на tori
    щом ви е проява на слабост,седете,трайте си и продължавайте да страдате...признанието никога не е слабост )
    Това.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти си един не/реализиран философ. Абсолютно съм съгласна.
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    Винаги съм била на мнение, че всяко едно признание е стъпка нагоре, към каквото и да е било... Много по-хубаво е да си кажеш това, което ти е на сърцето, отколкото да си мълчиш и да чакаш да се почувстваш по-добре, без да си направил нищо по въпроса.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Точно.
    същото... слабост е да си в труден период и да кажеш на някой че ти липсва,а да не е така и просто да искаш някой да е до теб,но това да са ти чувствата и да го кажеш далеч не е слабост

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marlina Виж мнението
    Не мисля че е проява на слабост да изразиш чувствата си..! Да кажеш на някой че ти липсва означава че си достатъчно силен да се разкриеш пред хората които обичаш...!
    Точно така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от marlina Виж мнението
    Това.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не може да ме убедите в обратното. Тук всички много изразяват и изказват чувствата си без да прикриват нищо, но помислете си честно дали в живота постъпвате така както казвате? Дали си заслужава да кажеш на някого липсваш ми, обичам те, а в същото време той е на хиляди километри от теб и те е изоставил буквално, за да продължи да учи. Има ли смисъл от това. Какво бих постигнала с това? Само ще му покажа, че не съм го превъзмогнала и все още страдам без да има смисъл. В крайна сметка той предпочете да замине далеч, а имаше възможността и в БГ да учи същото. Какво ще постигна с това като му се обадя и му кажа "Ами такова много ми липсваш."???

Град
    Beyond reality
    Не е целта някой специално теб да те убеди в обратното. Както сме различни,така приемаме по различен начин думите "липсваш ми". Понякога просто е по-добре да си преглътнеш "егото".
    Никога не съм го разбирала това: Ще му покажа,че съм слаба,че страдам , той ще си каже еди какво си. Все едно трябва да докажеш на другия , че можеш без него , на пук на това,което усещаш.
    Леко безсмислено ми е.
    Не е цел да постигаш нещо, а просто да го кажеш, след това ти олеква и си даваш сметка (според отговора на отсрещния) струва ли си още да те боли , или трябва да стиснеш зъби и дотам.
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Не може да ме убедите в обратното. Тук всички много изразяват и изказват чувствата си без да прикриват нищо, но помислете си честно дали в живота постъпвате така както казвате? Дали си заслужава да кажеш на някого липсваш ми, обичам те, а в същото време той е на хиляди километри от теб и те е изоставил буквално, за да продължи да учи. Има ли смисъл от това. Какво бих постигнала с това? Само ще му покажа, че не съм го превъзмогнала и все още страдам без да има смисъл. В крайна сметка той предпочете да замине далеч, а имаше възможността и в БГ да учи същото. Какво ще постигна с това като му се обадя и му кажа "Ами такова много ми липсваш."???
    НЕ е целта да му покажеш на НЕГО,че си го превъзмогнала,а да покажеш на себе си....да го усетиш,че вече не ти пука..иначе тва мълчане е пълно залъгване

Голям фен Аватара на EternalDream
    Мисля, че е проява на слабост да. Слабост към този човек.
    Съгласям се с това.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    .Не е цел да постигаш нещо, а просто да го кажеш, след това ти олеква и си даваш сметка (според отговора на отсрещния) струва ли си още да те боли , или трябва да стиснеш зъби и дотам.
    Отговора му не ме интересува вече, той е направил своя избор и не мисля, че е правилно да дълбая още. Всичко свърши в деня, в който замина

Град
    Beyond reality
    Пак...говорех по принцип,а не специално за теб.
    maDamn

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Напротив да кажеш на някой нещо такоз е много хубаво и трогателно.. това ознчава много а това как ще го приеме дугия немога да кажа.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако знаеш, че не си струва някой да ти липсва, трябва да направиш така, че да спре да ти липсва, а не да ти липсва тайно!
    И като те слушам, не ми изглеждаш особено доволна, независимо дали той знае или не, ти пак не си по-добре.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Трябва да го правим, въпреки че на мен малко не ми се отдават тези сънтименталности и рядко се случва.

Напиши му писмо, в което споделяш всички чувства на разочарование, гняв, тъга, които изпитваш към него в този момент. Излей всичко, което искаш да му кажеш. Не му го изпращай. Няма смисъл, след като нещата между вас са непоправими. След време ще ти мине и ще се радваш, че си се сдържала.
    Разбирам те, защото и аз преминавам през нещо подобно. И на мен понякога ми се иска да му кажа "Липсваш ми", но като знам, че нито ще го трогне, нито ще се върне при мен... Просто когато знаеш, че няма връщане назад... Особено когато той е решил да бъде така, а не да кажеш, че и двамата сте страдали еднакво и раздялата не е зависела от вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си