- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ужасен интимен ..проблем
Здравейте,моля да ми спестите личните ви направления към генеколог ,от вас искам просто съвет,мнение,просто да знам какво да очаквам.Та.. от няколко дни получих сърбеж в интимната област,придружен от парене.Първоначално помислих,че това е реакция,поради факта,че не използвах интимен гел,а сапун/душ гел,до ден днешен.Но в последствие се появи странно на цвят,бледо кафеникаво течение,от 2 дни го имам (няма как да е цикъл,в овулация съм!).Снощи правих секс с приятеля си за 2ри път и забелязах,че след половия акт,течението,което имах беше с ужасен мирис,сега в момента не страдам от него,появи се само тогава.
Майка ми ми каза,че съм изстинала (цялата зима си я изкарвам хремава с) и са ми изстинали яйчниците и това е следствие от цистит (усещам трудности и в уринирането). Изчетох всичко възможно,спрях се на някаква сезонна инфекция,но ме притеснява цветът на течението.
Е,ЦИСТИТ ЛИ Е ? Какво друго може да ее ..?
Като имаш някакъв проблем защо правиш секс? Ако е инфекция някаква ще му я лепнеш и на него. И да, иди на гИнеколог.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мен ми звучи като гъбички, отиди на лекар ! Пила ли си скоро антибиотици ?
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Може да са много работи, кой знае какво? Може и гъбички да са. Не е страшно да отидеш на гинеколог, аз съм ходила 2 пъти. Няма как да ти дадем диагноза, нито лечение... ;(
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Циститът е възпаление на пикучния мехур. Сърбежа и течението не ми се вързват с това заболяване. Отиди на гинеколог![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!!! :P![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти да не си луда,отивай на лекар,не е цистит със сигурност,но може да е инфекция,гъбична или някаква друга,която ако не се лекува може да доведе до стерилитет........ И как може да правиш секс с гаджето си,ако не е било с презерватив да отива на уролог,защото може да си му лепнала инфекцията............ Правиш секс без да имаш елементарна сексуална,здравна или интимна култура............ПОХВАЛНО........ ...
Вземаш си направление и си пускаш изследвания.
Нещата се влошават, когато не почваш да се излекуваш, а очакваш да си мине от само себе си.
Вземаш си направление и си пускаш изследвания.
Нещата се влошават, когато не почваш да се излекуваш, а очакваш да си мине от само себе си.