.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ужасен интимен ..проблем

Здравейте,моля да ми спестите личните ви направления към генеколог ,от вас искам просто съвет,мнение,просто да знам какво да очаквам.Та.. от няколко дни получих сърбеж в интимната област,придружен от парене.Първоначално помислих,че това е реакция,поради факта,че не използвах интимен гел,а сапун/душ гел,до ден днешен.Но в последствие се появи странно на цвят,бледо кафеникаво течение,от 2 дни го имам (няма как да е цикъл,в овулация съм!).Снощи правих секс с приятеля си за 2ри път и забелязах,че след половия акт,течението,което имах беше с ужасен мирис,сега в момента не страдам от него,появи се само тогава.
    Майка ми ми каза,че съм изстинала (цялата зима си я изкарвам хремава с) и са ми изстинали яйчниците и това е следствие от цистит (усещам трудности и в уринирането). Изчетох всичко възможно,спрях се на някаква сезонна инфекция,но ме притеснява цветът на течението.
    Е,ЦИСТИТ ЛИ Е ? Какво друго може да ее ..?

Супер фен Аватара на zoreto
    Противни на желанието ти да се спести направлението към гИнеколог, ще ти кажа ,че никой във форума не може да каже какво ти има или какво може да е. Отиваш при личната и тя ще ти каже какво да правиш по нататък и какво и как да лекуваш.
    Успех!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе секс да правиш можеш, ама пред гинеколога не можеш да се разкрачиш, така ли ? Сори, ако звучи грубо, но ако продължава така ще се наложи да отидеш на лекар, ако не искаш да си прецакаш репродуктивните органи на млади години.
    И вагинално течение не ми звучи като симптом при цистит. Замисли се.

Като имаш някакъв проблем защо правиш секс? Ако е инфекция някаква ще му я лепнеш и на него. И да, иди на гИнеколог.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Шумен
    Мен ми звучи като гъбички, отиди на лекар ! Пила ли си скоро антибиотици ?
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Може да са много работи, кой знае какво? Може и гъбички да са. Не е страшно да отидеш на гинеколог, аз съм ходила 2 пъти. Няма как да ти дадем диагноза, нито лечение... ;(
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Циститът е възпаление на пикучния мехур. Сърбежа и течението не ми се вързват с това заболяване. Отиди на гинеколог
    Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!!! :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BooNBooN4eToo Виж мнението
    Циститът е възпаление на пикучния мехур. Сърбежа и течението не ми се вързват с това заболяване. Отиди на гинеколог
    Е те тоя мехур за пръв път го чувам.

Hesinka, с това противно описано течение хич не си за форум и бабини деветини.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Hesinka Виж мнението
    Изчетох всичко възможно,спрях се на някаква сезонна инфекция
    Ти сериозно ли?
    Отивай на лекар, не се занимавай с форуми. И наистина, как може да правиш секс с приятеля си, ами ако го заразиш?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Като имаш някакъв проблем защо правиш секс? Ако е инфекция някаква ще му я лепнеш и на него. И да, иди на гИнеколог.
    +1
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ти да не си луда,отивай на лекар,не е цистит със сигурност,но може да е инфекция,гъбична или някаква друга,която ако не се лекува може да доведе до стерилитет........ И как може да правиш секс с гаджето си,ако не е било с презерватив да отива на уролог,защото може да си му лепнала инфекцията............ Правиш секс без да имаш елементарна сексуална,здравна или интимна култура............ПОХВАЛНО........ ...

Цитирай Първоначално написано от Hesinka Виж мнението
    Здравейте,моля да ми спестите личните ви направления към генеколог ,от вас искам просто съвет,мнение,просто да знам какво да очаквам.Та.. от няколко дни получих сърбеж в интимната област,придружен от парене.Първоначално помислих,че това е реакция,поради факта,че не използвах интимен гел,а сапун/душ гел,до ден днешен.Но в последствие се появи странно на цвят,бледо кафеникаво течение,от 2 дни го имам (няма как да е цикъл,в овулация съм!).Снощи правих секс с приятеля си за 2ри път и забелязах,че след половия акт,течението,което имах беше с ужасен мирис,сега в момента не страдам от него,появи се само тогава.
    Майка ми ми каза,че съм изстинала (цялата зима си я изкарвам хремава с) и са ми изстинали яйчниците и това е следствие от цистит (усещам трудности и в уринирането). Изчетох всичко възможно,спрях се на някаква сезонна инфекция,но ме притеснява цветът на течението.
    Е,ЦИСТИТ ЛИ Е ? Какво друго може да ее ..?
    болен мозък

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Е те тоя мехур за пръв път го чувам.

Hesinka, с това противно описано течение хич не си за форум и бабини деветини.
    Тва е щото е от пикучо-полувата система, а вие за нея не учите

Иначе нищо не каза авторката... с презерватив ли е секса, без ли е, кои подред е партьора, той има ли оплаквания...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вземаш си направление и си пускаш изследвания.
    Нещата се влошават, когато не почваш да се излекуваш, а очакваш да си мине от само себе си.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вземаш си направление и си пускаш изследвания.
    Нещата се влошават, когато не почваш да се излекуваш, а очакваш да си мине от само себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си