.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: моя tumblr ;д

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    С това спечелихте 10 точки в графа "дебилни изрази".

Така, постнал съм своя тъмблър тук, за да го follow-нете, ако ви хареса. Точно това съм написал и в началото на темата. И какво става - започват да ме обиждат, заради песента на алисия, която съм си сложил. След това по необясними причини всички започват да слагат линкове за своите блогове (........) Някой решава, че съм му искал мнението, критикува ме, има наглостта да ме обижда, понеже блогът не му харесва, казва ми да изчезна от лицето на Земята и т.н. Дотук добре - балканската простотия съм я срещал и другаде.
    Правя грешка в поста си - FunkyPie веднага я отбелязва. Понеже не реблогвам картинки от типа "мъж и жена, хванати да ръка на плажа" по двайсет пъти на ден и темата ми не е за снимки, блогът ми е скучен.
    И пак се намесват "какичките" и "батковците", които се имат за по-можещи и по-интелигентни от по-младите си съфорумници (). Не искам и да споря повече по темата - още от сега ми е ясно какво ще ми кажете, какво ще ви отвърна и как ще се оформи скандал. Затова искам да помоля, ако има въобще администратор в този раздел, да затвори темата.
    Не прави теми тук и няма да те обиждаме, проблемът ти е решен.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    С това спечелихте 10 точки в графа "дебилни изрази".

Така, постнал съм своя тъмблър тук, за да го follow-нете, ако ви хареса. Точно това съм написал и в началото на темата. И какво става - започват да ме обиждат, заради песента на алисия, която съм си сложил. След това по необясними причини всички започват да слагат линкове за своите блогове (........) Някой решава, че съм му искал мнението, критикува ме, има наглостта да ме обижда, понеже блогът не му харесва, казва ми да изчезна от лицето на Земята и т.н. Дотук добре - балканската простотия съм я срещал и другаде.
    Правя грешка в поста си - FunkyPie веднага я отбелязва. Понеже не реблогвам картинки от типа "мъж и жена, хванати да ръка на плажа" по двайсет пъти на ден и темата ми не е за снимки, блогът ми е скучен.
    И пак се намесват "какичките" и "батковците", които се имат за по-можещи и по-интелигентни от по-младите си съфорумници (). Не искам и да споря повече по темата - още от сега ми е ясно какво ще ми кажете, какво ще ви отвърна и как ще се оформи скандал. Затова искам да помоля, ако има въобще администратор в този раздел, да затвори темата.
    Но ти се имаш за забавен? (и май се смееш сам на това, което си казал или на мен така ми се струва?)

Супер фен Аватара на marble
    oh you, stahp it

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    Но ти се имаш за забавен? (и май се смееш сам на това, което си казал или на мен така ми се струва?)
    Ми не, не можеш да ме затапиш. Много се озверихте нещо, затова не пишете повече в темата ми.

Повече от фен Аватара на sexy15
    педерастки сайт

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    педерастки сайт
    Каза пича с ник "sexy15"...

Повече от фен Аватара на sexy15
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Каза пича с ник "sexy15"...
    Ника ми е поради мерки за анонимност, толкова тъпи никове не се срещат всеки ден 2. Аз съм грозен хората няма как да предположат..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    кой сайт според теб не е педерастки, велики учителю и проповедник на невзрачното?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Mите, в кофата си, нормално е всички да те псуват :Д
    Все пак си гей :Д

Бях качил една снимка кое от къде идва и накъде отива, намерих подобрение

Последно редактирано от MrCreeper : 01-04-2013 на 17:59
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението

Достатъчно показателна е тази картинка
    А, точно.

Голям фен
    На мен горе-долу ми харесва блогът му, но чак да го обиждате, защото не ви харесва ;оооо ;д. Има една поговорка "Ако не можеш да кажеш нищо хубаво, по добре замълчи". Освен това, в случая Димитър е прав .

П.С.: За да не ме вземете за някой, който не разбира и не знае какво е тъмблър, ето моя блог: http://smartherthanyou.tumblr.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си