- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое най много харесвате в мъжете?
Кое най много харесвате в мъжете такива които са ви симпатични?
Силните, груби, космати мъжки ръце.
От външността - очите са първото ,което забелязвам , ръцете, походката. Харесва ми да има мъжка походка, в смисъл има си и мъжки индивиди,които ходят като манеканки с пръчка в задника.
Важно е и поведението му да излъчва сила и да ме кара да се чувствам добре.Много са нещата,които ми харесват. Обичам да ме забавлява, да се смея с него, да е широкоскроен и да има чувство за хумор. Да се допълваме. Щото ,колкото и да е готин,ако средите ни са коренно различни и има голяма разногласност в нашите интереси...не се получава.
ПП:Да, грубите мъжки космати ръце , са ми по-секси отколкото голи като на оФлюХ!
maDamn
YOU DON'T SAY ! Мислиш ли,че не е нарочно ,не ме сравнявай с твоите фрапантни грешки.Неслучайно съм ги направила по-големи буквите,Айнщайн!
maDamn
питах колко имаш по БЕЛ ? А това че изяждаш букви ? Айде лягай си, че се изложи точно там където се опита да се направиш на интересна!!!
Хайде престани да спамиш темата.... оди се заяждай с някоя малка кифла на твоята възраст... поне ще сте на един акълне виздаш ли че тук пунктоацията не е важна !!! Ама явно ти си много над тия неща!!! Айде МАРШ !!!
И това (както и забележката за оФлюХа) го пише човек,който към момента нито е отговорил по темата,нито има едно мнение (в същата тема) без правописни грешки?!
Между другото и аз се присъединявам към момичетата,които харесват силните,груби,космати мъжки ръцеЕ айде ако има татуси по тях може и да е без космите,но задължително трябва да е с по-масивни ръце.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И като ми кажеш "марш" какво?!
Акъла ми не го засягай, не можеш да ме засегнеш по никакъв начин.
maDamn
Мислиш ли че трябва да пълниш и тази тема? Явно не си гледала филма "Усещане" :ДИли по темата или да те порицаят дано !!! :Д
![]()
Външността- очите, ръцете, осанката, устните. Обичам зеленооки... <3
Личностните качества- интелект, обща култура, характер...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
АХАХАХ Чувството за хумор не е за всеки
А по темата - да е отговорен, да може да се разчита на него, като каже, че ще направи нещо, действително да го прави. Гласът - да е по-плътен, по-мъжествен.
Да има чувство за хумор, естествено.
Да се разбира с хората, да не е злобен, индивид таящ лоши чувства в себе си, да не е лицемер.
Грижовен.
Абе всякакви положителни качества... а до физически качества - зависи си, не обичам прекалено слаби момчета, нито прекалено мускулести, средно положение, но със сигурност да е във форма. А за окосмяването - нямам проблеми, стига да не е като горила, всъщност не харесвам мъже без косми, много са ми странни.
ПС: А много важно - усмивката и очите - независимо от цвета, да са топли и като ми се усмихне да ме сгрява цялата. Но това като цяло не е нещо, което се постига, а го има, ако харесваш или обичаш някого.
Последно редактирано от Mia ^.^ : 01-04-2013 на 19:11
А преди да се запознаете с някое момче какво гледаш в него? Честно да си кажа като видя някое красиво момиче на улицата се обръщам да видя дали има хубаво дупе и тяло.. А Вие какво гледате?
Оххх на мен най-много ми харесва да са самоуверени,да знаят какво правят ( и как го правят)
Очите, погледът, излъчване като цяло. Да се чувстваш защитена покрай него. И смехът.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!