- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое най много харесвате в мъжете?
Кое най много харесвате в мъжете такива които са ви симпатични?
Силните, груби, космати мъжки ръце.
От външността - очите са първото ,което забелязвам , ръцете, походката. Харесва ми да има мъжка походка, в смисъл има си и мъжки индивиди,които ходят като манеканки с пръчка в задника.
Важно е и поведението му да излъчва сила и да ме кара да се чувствам добре.Много са нещата,които ми харесват. Обичам да ме забавлява, да се смея с него, да е широкоскроен и да има чувство за хумор. Да се допълваме. Щото ,колкото и да е готин,ако средите ни са коренно различни и има голяма разногласност в нашите интереси...не се получава.
ПП:Да, грубите мъжки космати ръце , са ми по-секси отколкото голи като на оФлюХ!
maDamn
YOU DON'T SAY ! Мислиш ли,че не е нарочно ,не ме сравнявай с твоите фрапантни грешки.Неслучайно съм ги направила по-големи буквите,Айнщайн!
maDamn
питах колко имаш по БЕЛ ? А това че изяждаш букви ? Айде лягай си, че се изложи точно там където се опита да се направиш на интересна!!!
Хайде престани да спамиш темата.... оди се заяждай с някоя малка кифла на твоята възраст... поне ще сте на един акълне виздаш ли че тук пунктоацията не е важна !!! Ама явно ти си много над тия неща!!! Айде МАРШ !!!
И като ми кажеш "марш" какво?!
Акъла ми не го засягай, не можеш да ме засегнеш по никакъв начин.
maDamn
Мислиш ли че трябва да пълниш и тази тема? Явно не си гледала филма "Усещане" :ДИли по темата или да те порицаят дано !!! :Д
![]()
Външността- очите, ръцете, осанката, устните. Обичам зеленооки... <3
Личностните качества- интелект, обща култура, характер...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
АХАХАХ Чувството за хумор не е за всеки
А по темата - да е отговорен, да може да се разчита на него, като каже, че ще направи нещо, действително да го прави. Гласът - да е по-плътен, по-мъжествен.
Да има чувство за хумор, естествено.
Да се разбира с хората, да не е злобен, индивид таящ лоши чувства в себе си, да не е лицемер.
Грижовен.
Абе всякакви положителни качества... а до физически качества - зависи си, не обичам прекалено слаби момчета, нито прекалено мускулести, средно положение, но със сигурност да е във форма. А за окосмяването - нямам проблеми, стига да не е като горила, всъщност не харесвам мъже без косми, много са ми странни.
ПС: А много важно - усмивката и очите - независимо от цвета, да са топли и като ми се усмихне да ме сгрява цялата. Но това като цяло не е нещо, което се постига, а го има, ако харесваш или обичаш някого.
Последно редактирано от Mia ^.^ : 01-04-2013 на 19:11
А преди да се запознаете с някое момче какво гледаш в него? Честно да си кажа като видя някое красиво момиче на улицата се обръщам да видя дали има хубаво дупе и тяло.. А Вие какво гледате?
Топли светло-кафяви очи, силни ръце, стегнат корем, по който да прокарвам ръчичка. Стабилен, спокоен характер. Тънко чувство за хумор. Амбициозен, смел, но и да знае кога да бъде невероятно нежен. Интелигентен, да може да говори на всякакви теми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изпъкналите вени по ръцете <3
дебелият,плътен глас
чувството за хумор
И това (както и забележката за оФлюХа) го пише човек,който към момента нито е отговорил по темата,нито има едно мнение (в същата тема) без правописни грешки?!
Между другото и аз се присъединявам към момичетата,които харесват силните,груби,космати мъжки ръцеЕ айде ако има татуси по тях може и да е без космите,но задължително трябва да е с по-масивни ръце.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Атлетично, стройно, стегнато тяло.
Силни, жилави мъжки ръце с хубави длани и още по-хубави нокътни плочки, сериозно обръщам внимание. Втриса ме от обезкосмени мъжки ръце, та е ясно кво предпочитам.
Хубав, стегнат задник.
Тръпчинки.
Добре очертани скули.
Чаровна, хубава усмивка.
Четвъртита челюст.
Нагъл, изпиващ поглед(и аз обичам зеленооки).
Набола брада.
Много къса коса.
Добре оформени гърди.
Татуировки.
Плътен, мъжкарски, влудяващ глас.
Доволно голяма, красива и добре използвана вълшебна пръчица.
такова вече съм си намерила(и слава богу!), та съм приключила с търсенето отдавна. най-хубавото от всичко е, че има и още доста наглед качества, като изключим външността.
Последно редактирано от NambyPamby : 01-04-2013 на 22:26
Чувството за хумор. Иии да- не говорим за някакви тъпи шеги,които могат да те засрамят пред всички.. А за добре подбрана закачка,дори сладка
Да е романтик,защото аз съм романтичка и ми е странно,когато някой не разбира намеците ми като цяло и държанието ми в някой момент.
Да е открит,да споделя и да не се притеснява. Да говори ,да говориии..че чак думата да не можеш да вземеш
И най-вече съобразителен.. Да знае кога да спре,да започне и какво точно да направи в точния момент
Мда,много критерии имам и затова трудно се разбирам с моя човек.![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.