.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    няма ли сиво вещество майка...ако ще да е най-голямата красавица всичко се губи,външността омръзва после като не можете да си кажете 2 приказки за какво ти е?
    прав си, обаче идва момента с притеснението
    излизате на среща,всичко 6, обаче мацката е спряла, зацепила на 1 момент и не може да ти каже нищо поради тая причина
    как ще реагираш? би ли й дал втори шанс или не? повечето не биха. Бият й шута и толкова.

иначе стила на обличане, походката, поведението като цяло, дали е по-спокойна или по-агресивна, коса, грим, дали са подходящи за случая, дали се е прекалило с тях..всичко ми прави впечатление , не знам, много по-критична съм по отношение на женски
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    всичко ми прави впечатление , не знам, много по-критична съм по отношение на женски
    Абсолютно. Супермного заглеждам и съм голяма претенция за жени :д
    Три косъма мустак да има - ще ги видя :д

Забелязвам, че заглеждам горе-долу два типа женски - единият е пролетният/есенният тип (аз така му викам :д) - светла кожа, светла коса, светли очи (примерно зелени, сините са ми малко банални, но се срещат и яки). Много... балансирано изглеждат, не мога да го опиша. Стои чудесно и направо ти оправя деня, като я видиш в зелено, сиво, бежово, бордо...
    Другият тип е светла кожа, но тъмна коса и очи. Мадамата на контрастите. Червено+черно. Моята комбинация :д

И Ема Стоун ме кефи :д
    И по мургавки съм се заглеждала.

Заглеждам миньончета - много, много, много! Самата аз не искам да съм ниска, ама миньончетата са толкова сладки.
    Заглеждам цици бая. :д Най-най-големите не ме радват, щото са като виме. Няква чашка C звучи идеално. Дупета също - не се радвам на най-малките, щото са ми като детски и се чувствам като педофил (нали... ако бях мъж :д). Някви средни и по-изпъкнали.
    Имам една приятелка, мургавка, нисичка, много нежна физиономия... с това момиче, ако прекарам повече време, като нищо съм обърнала резбата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си