- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж водолей - как да го привлека???
Момче Водолей съм и не че нещо, но много хубаво ни нахранихте зодията...![]()
Предлагам ви първо да опознаете човека и след това, а може и изобщо да не се занимавате, да обръщате внимание на зодията му. Всеки е индивидуален в своето развитие и характерът му се определя от куп неща, малко от които свързани с датата му на раждане. Просто дайте равен шанс на всеки, нека той сам си го прецака...
Не е спам:
Авторката да не се занимава с момчето. Не е от зодията, а от възпитанието. По-добре продължи напред.
Още - ако някой посегне на приятелката ми, няма начин да гледам безучастно! Може да си хапна боя, но ще се застъпя за нея (дори и просто, заради принципа, че момичетата могат да бъдат всичко друго, но не и боксови круши). Момичето може да е виновно, но това не е и никога не е бил начинът да се покаже правотата.
Те не струват :Д всеки е различен сам по себе си ..
тва не зависи от зодията , а от човека и как си го направиш сама. ти не беше ли кифла-момичето
понякога се правя на учтив , виж за теб знам и затва не питам хаха
Моляяяя, ме обиждай на тестени изделия , айде да съм мъфин става,ама кифла ,тц.
maDamn
Не,шкембе чорба искам да съм, мааа много спам.
maDamn
За водолейки иде реч,не за кифли![]()
maDamn
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А вероятно съм един тотален лаик и профан, но все пак искам да си задам вероятно тъпия въпрос: Какво значение има зодията?![]()
Ами аз никога не съм избирала дали ще излизам с някого по зодията му, но впоследствие се оказва, че има някаква връзка. Не съм някаква луда фанатичка, която си чете хороскопа всеки ден и вярва, че точно това ще се случи, но казвам, че има някаква връзка.
LadyDi много е сладко въпреки различията да се разбирате![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе има си връзка.. аз ако кажа (казвам) , че съм скорпион, плюенето по водолеите веднагически ще се насочи към менщото сме гадни копелета ;д забелязала съм, че си падам по близнаци и телци главно. Винаги са ми казвали, че любовта на живота ми (
) щял да е риби и аз се майтапех с това, защото риби не познавам. Наскоро се запознах с едно момче, с което сме на еднакво мнение за всичко и сякаш мислите си четем, по-късно осъзнах, че е риби
ще видим какво ще излезе ;д
До авторката : не е от зодията, малоумник е.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бившият бе водолей. И допреди да го срещна имах ужасно мнение за тази зодия, но той доста сериозно го опроверга. Първите неща които ми възникват за част от характера са инат, силно усещане за справедливост, адски всеотдаен и много ревнив.
Иначе за твоя водолей, просто е задник. Ама не, има и яки задници. По-скоро осран задник. Не се впрягай толкова за такива.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Skorpionite sme nai golemite ye i vsichki ni obichkat :d