.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Тема: Тъжен съм

Hybrid View

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    секси, на колко си години бе , чаве..

Любовта се лекува с осъзнаване.
    Няма такова нещо , като "лудо влюбен съм в един човек и 100 години не мога да спра да мисля за него и да го обичам".
    Това е вдълбяване в пробема. А той просто трябва да се анализира. Заслужава ли те? Какъв човек е? Какво бъдеще имате? Защо той? Защо го искам? и т.н. и т.н. най-елементарни и тъпи въпроси, водят до едно осъзнаване, когато разбираш , че няма смисъл и не обичаш наистина.Когато се научаваш да обичаш себе си повече от другите и да имаш това, което заслужаваш - ето тогава ще се появи човека с който да се обичате.

Доста често се забиваме в някой човек или проблем и си обясняваме и оправдаваме с думата "любов". тва е булшит.
    Сори.

Повече от фен Аватара на sexy15
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    секси, на колко си години бе , чаве..

Любовта се лекува с осъзнаване.
    Няма такова нещо , като "лудо влюбен съм в един човек и 100 години не мога да спра да мисля за него и да го обичам".
    Това е вдълбяване в пробема. А той просто трябва да се анализира. Заслужава ли те? Какъв човек е? Какво бъдеще имате? Защо той? Защо го искам? и т.н. и т.н. най-елементарни и тъпи въпроси, водят до едно осъзнаване, когато разбираш , че няма смисъл и не обичаш наистина.Когато се научаваш да обичаш себе си повече от другите и да имаш това, което заслужаваш!
    Прав си педераст гаден, но просто да се филмирам малко Такова нещо като любов няма, просто ние се настройваме, че това за нас е НАЙ - НАЙ .. Аз се лекувам с по 400мл алкохол на ден

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    Прав си педераст гаден, но просто да се филмирам малко Такова нещо като любов няма, просто ние се настройваме, че това за нас е НАЙ - НАЙ .. Аз се лекувам с по 400мл алкохол на ден
    Това е момиче, май де. Едва ли е педераст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си