- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тъжен съм
защо ми пука толкова много за човек, на който не му пука изобщо за мен? В смисъл може да му пука горе-долу, но не до такава степен, както на мен..
тъпо е така.
привързвам се мн лесно към тъпи същества.
искам любов ;/
И на мен ми е тъжно :Д
Ама шанс
На хората не им/не ни пука за другите
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Абе не е така, на всеки му пука за някой
ама е тъпо като пукането не е взаимно![]()
Избягвай любовта, ще си спестиш куп главоболия![]()
и на мен
супер наивна съм и се доверявам и вярвам почти на всеки
което е много лошо, после като ме изебат
Аз пък съм отчаяна. И аз заради някой. Чувствам се тъпо. В понеделник ще видим дали нещо ще се промени, дано де.
Научете се просто да не ви пука ...или поне по-малко
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Ми не знам, при мен си е от само себе си, но то си е до характер де![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Аз както си го направя.
обикновено искам драма и сам си се впускам в тея глупости.
То е ОК , да не ти пука.
В 90% от времето не ми дреме изобщо.. но когато останеш сам и се замислиш, осъзнаваш някои неща и ти става тъпо. Всеки има своите мигове, в които го налягат такива мисли.Не може да избягаш от това.
Не може просто да заебаваш и да не ти пука, а да превъзмогнеш проблема и да решиш въпроса. Захвърлени с "не ми пука" проблеми - МРАЗЯ, не обичам недовършените и половинчати работи.
жорко,коя зодия беше,кака
Колко и да съм прост и мен ме хвана тая болест и нема лекуване .. Пих, пушиш еби му майкатаАз се привързах в една мисля, че беше зодия близнаци
![]()
В същата ситуация съм.. Някой да ми каже как се забравя човек който обичаш и го виждаш всеки ден и той още ти говори и :\\\
Сериозно, някой да даде поне идея защото се сривам вътрешно ://
и бтв минаха месеци
и нищо.. даже като се замисля ми е по-зле от преди 2 месеца ://
<3 d(ˆˆ)b
Любов с любов се забравяПри Вас момичетата е лесно, но при нас знаете ли каква смелост трябва, за да пишем на определено момиче което харесваме, на мен не ми пречи аз пиша на всеки псувам ги и така, но точно на момичето което харесвам е трудно, защото не знам тя какво ще ми отвърне и дали изобщо ще ми пише..
Аре да се клецаме искате ли ?
секси, на колко си години бе , чаве..
Любовта се лекува с осъзнаване.
Няма такова нещо , като "лудо влюбен съм в един човек и 100 години не мога да спра да мисля за него и да го обичам".
Това е вдълбяване в пробема. А той просто трябва да се анализира. Заслужава ли те? Какъв човек е? Какво бъдеще имате? Защо той? Защо го искам? и т.н. и т.н. най-елементарни и тъпи въпроси, водят до едно осъзнаване, когато разбираш , че няма смисъл и не обичаш наистина.Когато се научаваш да обичаш себе си повече от другите и да имаш това, което заслужаваш - ето тогава ще се появи човека с който да се обичате.
Доста често се забиваме в някой човек или проблем и си обясняваме и оправдаваме с думата "любов". тва е булшит.
Сори.
аз съм женска ве
къв педераст
шш алоо