.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на Rabalka
    Мен пробва да ме лиже ама ми стана някакво такова все едно като гъдел и се захилих и спряхме и повече не сме опитвали.И според мен няма да изпуснеш нищо.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Мен пробва да ме лиже ама ми стана някакво такова все едно като гъдел и се захилих и спряхме и повече не сме опитвали.И според мен няма да изпуснеш нищо.

И мен ме е гъдел понякога, когато не съм достатъчно възбудена. Това не значи, че всеки път те е гъдел. Първия път по принцип си е малко странен и няма кой знае какво удоволствие, но после си е яко.

Но, да - голямо значение има дали момчето го прави с желание или просто да отбие номера. Ако е второто по-добре НЕ.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението

И мен ме е гъдел понякога, когато не съм достатъчно възбудена. Това не значи, че всеки път те е гъдел. Първия път по принцип си е малко странен и няма кой знае какво удоволствие, но после си е яко.

Но, да - голямо значение има дали момчето го прави с желание или просто да отбие номера. Ако е второто по-добре НЕ.
    Бе може ама от езика му и от дишането ..баси сещаш се.

Сигурно 90% от жените, на които не им харесва:
    1.са пробвали само 1-2 пъти и ги е било гъдел и после са спрели с опитите
    2.са попадали на момчета/мъже, които не са имали желанието да доставят удоволствие на жената, а да отбият номера
    3.са някакви или супер гнусливи, или не са пробвали въобще и са противници на идеята

Останалите 10%, на които не им харесва е защото не им харесва. Всеки човек си е различен. Както примерно аз не харесвам зеления цвят дрехи, на други пък им харесва.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Сигурно 90% от жените, на които не им харесва:
    1.са пробвали само 1-2 пъти и ги е било гъдел и после са спрели с опитите
    2.са попадали на момчета/мъже, които не са имали желанието да доставят удоволствие на жената, а да отбият номера
    3.са някакви или супер гнусливи, или не са пробвали въобще и са противници на идеята

Останалите 10%, на които не им харесва е защото не им харесва. Всеки човек си е различен. Както примерно аз не харесвам зеления цвят дрехи, на други пък им харесва.
    Съгласна съм. Ако се прави както трябва няма как да не се хареса. Това е все едно да кажеш,че на мъжете не им харесва да им правят свирки. Ако е някакво нескопосано и имат само такава база за сравнение...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Започни темата за оралната любов и кажи '' ми то аз като никога не съм пробвала знам ли , може и да ми хареса'' и после като се натискате просто го избутвай леко надолу надолу би трябвало сам да се досети , не обичал :Д ама иначе обича да му правиш на него нали? зъб за зъб!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    лошото е,че той и да се съгласи като не му е приятно ще гледа да отбие номера и ти няма да усетиш нищо хубаво
    мхм

случвало ми се е и ако знаех, че така ще стане щях да предпочета да си правим vanilla sex, без грам ''добавки''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    мхм

случвало ми се е и ако знаех, че така ще стане щях да предпочета да си правим vanilla sex, без грам ''добавки''
    Е, недейте така, че ще я откажете и да започне разговор за това. Може пък момчето да е казало, че не му харесва, съобразено на база на неиния отговор просто(нали му е казала, че мрази уж), а може и да не е пробвал и той дори. За това трябва да си сподели желанието, по възможност НЕ в последния момент.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-06-2013 на 11:10

Голям фен Аватара на naksdy
    Ъм, напий го Пияните винаги са по-разкрепостени и няма да ти е толкова трудно да кажеш какво искаш точно или пък на него да му е трудно да го направи
    Женско съм! Пикая клекнала...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз пък подкрепям stambelan... Грешна ти е информацията, че всяко момиче обича... имам бая познати, които не обичат.
    Дори и аз не обичам... И не е защо приятеля ми е нескопосан, с всички с които съм била е така.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Да ви имам проблемите.

Голям фен Аватара на magita
    Според мен пък ще е много тъпо да те отреже по време на секс (което е твърде възможно след като ти е казал, че МРАЗИ)
    кажи му, че искаш нещо ново
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тръгнете да се събличате и малко преди момента, в който... ножът опира до кокала, му кажи, че искаш да направи нещо за теб с влажен поглед в очите.
    Става ми смешно само като го чета това Просто му казваш, че не си пробвала и искаш да опитате, кво е толко сложното. Ако не иска, му се примоли там а у, ама предполагам го е казал само, защото ти си казала, че не обичаш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    "Искам да ме лижеш"
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Хмм, интересно... потвърждавам си впечатлението, че има всякакви хора с всякакви вкусове. В някаква тема много момчета бяха писали, че обичат да лижат, защото ги възбуждало.
    Трябва да знаеш, че щом не си пробвала до сега, първият път е малко вероятно да ти е толкова хубаво, колкото всъщност би могло да бъде, затова не се отказвай след 1вия път.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Ъм, напий го Пияните винаги са по-разкрепостени и няма да ти е толкова трудно да кажеш какво искаш точно или пък на него да му е трудно да го направи
    Мислех да го кажа, ама ще рече някой, че подстрекавам към алкохолизъм

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от simi4ka Виж мнението
    Повдигаш темата за секса,казваш му, че искаш да опиташ нещо ново и насочваш темата към оралната любов.
    Най-добрият вариант и според мен.

Ае виж сега казваш му,че искаш вече да изпиташ какво е,ако откаже или почни да шикалкави няма му духаш и ще видиш как ще склони глава.Да го и гнусливия похотливец .

Повече от фен Аватара на Mery_J
    И аз сам от тия дето не обичат да ги лижат, но авторката, кажи му го в прав текст, че искаш да опиташ.

Просто по време на акта му кажи "лижи ме!" и готово. Като те попита "ама как? нали не обичаше" - хвани го за главата и просто го натисни надолу Гледай просто да си се обрЪснала и да поддЪржаш елементарна лична хигиена. Той, както ми се чИни, ти е казал, че не обича, защото и ти си му казала така.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Какви жени сте, че не обичате, не мога да ви разбера... Според мен някой не си върши работата, по дяволите?

Значи, не обичате клиторна стимулация, до тук добре.. Тогава отпада и клиторният оргазъм, защото не можете да ме убедите, че да го "мачкате" с пръсти е по-хубаво, отколкото нежната стимулация на език+пръстче.. Да не се отклоняваме - отпада клиторния оргазъм..

Второ, значи вие достигате само до вагинален оргазъм, нещо, което е изключително трудно за голяма част от жените, поради безброй факти, някои основни:

- кофти партньор
    - малък член
    - голям член, не вършещ нищо
    - и прочие..

Сигурен съм също, че и тези жени, които мразят лизането, не се самозадоволяват? /айде да видим кой ще си признае/

Еми, мацки, като искате да правите хубав и качествен секс, трябва да опитвате от всичко, а не да викате "аз не обичам".. Няма такова нещо като "да не обичате".. Това са прищевки и разни простотийки, които са ви останали от тинейджърските години, и вероятно от малкото стаж, който имате...

И сега ако ви питам, вие извратени ли сте в секса, и ми кажете "Да", просто ще припадна..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Кажи му че искаш да пробваш 69, ще се надъха със сигурност, ако не, значи наистина му е много неприятно да го прави
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен Аватара на s40t4
    Спри да му правиш орална любов и тва е, ако пита защо неискаш му кажи,че няма само ти да правиш. Ако не попита сам ще се досети с времето естествено,ако не е тъп.

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Защо си му казала, че не обичаш нещо, което не си пробвала? Освен това: той не е искал да "овиснеш" и за това е отговорил "Да,и аз не обичам". Почти не познавам мъж, който да не се кефи на това да лиже Просто му обясни, че си била притеснена в конкретния момент и не си искала да го прави, но понеже не си измислила друго оправдание, си му казала това. Ще видиш как ще ти се "израдва" 1 хубаво, ако ме разбираш

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Какви жени сте, че не обичате, не мога да ви разбера... Според мен някой не си върши работата, по дяволите?

Значи, не обичате клиторна стимулация, до тук добре.. Тогава отпада и клиторният оргазъм, защото не можете да ме убедите, че да го "мачкате" с пръсти е по-хубаво, отколкото нежната стимулация на език+пръстче.. Да не се отклоняваме - отпада клиторния оргазъм..

Второ, значи вие достигате само до вагинален оргазъм, нещо, което е изключително трудно за голяма част от жените, поради безброй факти, някои основни:

- кофти партньор
    - малък член
    - голям член, не вършещ нищо
    - и прочие..

Сигурен съм също, че и тези жени, които мразят лизането, не се самозадоволяват? /айде да видим кой ще си признае/

Еми, мацки, като искате да правите хубав и качествен секс, трябва да опитвате от всичко, а не да викате "аз не обичам".. Няма такова нещо като "да не обичате".. Това са прищевки и разни простотийки, които са ви останали от тинейджърските години, и вероятно от малкото стаж, който имате...

И сега ако ви питам, вие извратени ли сте в секса, и ми кажете "Да", просто ще припадна..
    Като изключим подчертаната част - това е.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си