- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа, че искам да ме лиже?
Мен пробва да ме лиже ама ми стана някакво такова все едно като гъдел и се захилих и спряхме и повече не сме опитвали.И според мен няма да изпуснеш нищо.
![]()
И мен ме е гъдел понякога, когато не съм достатъчно възбудена. Това не значи, че всеки път те е гъдел. Първия път по принцип си е малко странен и няма кой знае какво удоволствие, но после си е яко.
Но, да - голямо значение има дали момчето го прави с желание или просто да отбие номера. Ако е второто по-добре НЕ.
Сигурно 90% от жените, на които не им харесва:
1.са пробвали само 1-2 пъти и ги е било гъдел и после са спрели с опитите
2.са попадали на момчета/мъже, които не са имали желанието да доставят удоволствие на жената, а да отбият номера
3.са някакви или супер гнусливи, или не са пробвали въобще и са противници на идеята
Останалите 10%, на които не им харесва е защото не им харесва. Всеки човек си е различен. Както примерно аз не харесвам зеления цвят дрехи, на други пък им харесва.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Започни темата за оралната любов и кажи '' ми то аз като никога не съм пробвала знам ли , може и да ми хареса'' и после като се натискате просто го избутвай леко надолу надолу би трябвало сам да се досети , не обичал :Д ама иначе обича да му правиш на него нали? зъб за зъб!
Е, недейте така, че ще я откажете и да започне разговор за това. Може пък момчето да е казало, че не му харесва, съобразено на база на неиния отговор просто(нали му е казала, че мрази уж), а може и да не е пробвал и той дори. За това трябва да си сподели желанието, по възможност НЕ в последния момент.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-06-2013 на 11:10
Ъм, напий гоПияните винаги са по-разкрепостени и няма да ти е толкова трудно да кажеш какво искаш точно или пък на него да му е трудно да го направи
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз пък подкрепям stambelan... Грешна ти е информацията, че всяко момиче обича... имам бая познати, които не обичат.
Дори и аз не обичам... И не е защо приятеля ми е нескопосан, с всички с които съм била е така.
Според мен пък ще е много тъпо да те отреже по време на секс (което е твърде възможно след като ти е казал, че МРАЗИ)
кажи му, че искаш нещо ново
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
"Искам да ме лижеш"
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хмм, интересно... потвърждавам си впечатлението, че има всякакви хора с всякакви вкусове. В някаква тема много момчета бяха писали, че обичат да лижат, защото ги възбуждало.
Трябва да знаеш, че щом не си пробвала до сега, първият път е малко вероятно да ти е толкова хубаво, колкото всъщност би могло да бъде, затова не се отказвай след 1вия път.
Ае виж сега казваш му,че искаш вече да изпиташ какво е,ако откаже или почни да шикалкави няма му духаш и ще видиш как ще склони глава.Да го и гнусливия похотливец.
И аз сам от тия дето не обичат да ги лижат, но авторката, кажи му го в прав текст, че искаш да опиташ.
Просто по време на акта му кажи "лижи ме!" и готово. Като те попита "ама как? нали не обичаше" - хвани го за главата и просто го натисни надолуГледай просто да си се обрЪснала и да поддЪржаш елементарна лична хигиена. Той, както ми се чИни, ти е казал, че не обича, защото и ти си му казала така.
Какви жени сте, че не обичате, не мога да ви разбера... Според мен някой не си върши работата, по дяволите?
Значи, не обичате клиторна стимулация, до тук добре.. Тогава отпада и клиторният оргазъм, защото не можете да ме убедите, че да го "мачкате" с пръсти е по-хубаво, отколкото нежната стимулация на език+пръстче.. Да не се отклоняваме - отпада клиторния оргазъм..
Второ, значи вие достигате само до вагинален оргазъм, нещо, което е изключително трудно за голяма част от жените, поради безброй факти, някои основни:
- кофти партньор
- малък член
- голям член, не вършещ нищо
- и прочие..
Сигурен съм също, че и тези жени, които мразят лизането, не се самозадоволяват? /айде да видим кой ще си признае/
Еми, мацки, като искате да правите хубав и качествен секс, трябва да опитвате от всичко, а не да викате "аз не обичам".. Няма такова нещо като "да не обичате".. Това са прищевки и разни простотийки, които са ви останали от тинейджърските години, и вероятно от малкото стаж, който имате...
И сега ако ви питам, вие извратени ли сте в секса, и ми кажете "Да", просто ще припадна..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Кажи му че искаш да пробваш 69, ще се надъха със сигурност, ако не, значи наистина му е много неприятно да го прави
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Спри да му правиш орална любов и тва е, ако пита защо неискаш му кажи,че няма само ти да правиш. Ако не попита сам ще се досети с времето естествено,ако не е тъп.
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Защо си му казала, че не обичаш нещо, което не си пробвала? Освен това: той не е искал да "овиснеш" и за това е отговорил "Да,и аз не обичам". Почти не познавам мъж, който да не се кефи на това да лижеПросто му обясни, че си била притеснена в конкретния момент и не си искала да го прави, но понеже не си измислила друго оправдание, си му казала това. Ще видиш как ще ти се "израдва" 1 хубаво, ако ме разбираш
![]()