- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като му духам, не иска да се целуваме!
Е защо тогаа казваш,дали поста е към тебе ? при положение,че беше насочен към авторката която не гълта .. за това казвам,че и ти не гълташ и може да го приемеш и към тебе .. но както и да е явно не може да разбереш елементарни неща : ) а иначе дали гълташ или не ми е през кура за тебе : Д
Защото поста ти беше след моя и не беше насочен към никого определено.
М****, има разлика между тесногръдие и наличие на определени граници. Просто при някои хора въпросните граници са изключително тесни чак до степен, в която стават обидни за отсрещния човек. Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.
autumn66, не беше към теб, а към автора.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Предполагам, че не сте толкова наивни да си мислите, че нещата се развиват така:
1. Сваляме се
2. Уединяваме се някъде
3. Тя прави свирки
4. Става и иска да се целуваме, а аз казвам - НЕ!
Просто още в самото начало предупреждавам и споделям, че ако това е проблем, то аз не държа да ми се прави орална любов и на мен. Мога да се контролирам. А жертвата в удоволствието от моя страна, я приемам като нещо необходимо с цел да няма по нататъшни конфронтации между нас.
Не питах за това. Попитах за лизане. Ти каза, че отказваш да лижеш приятелката си. Е? Когато тя попита кротко:"Защо не обичаш да лижеш?" без значение дали пита в кревата, на масата или докато си седите на някоя пейка, ти какво отговаряш? Че те е гнус, че така са те учили, че не е хигиенично?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На мен това също ми е много интересно! М****, ще вземе да ти се случи да се влюбиш много в някоя девойка, която има нормално отношение към секса, иска да я лижат и да я целуват след свирки ииии кво ще правиш тогава, не знам!
Имам едно лично наблюдение, че ограничените в сексуален план хора са ограничени и в живота, в разбиранията си, в ъв всичко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисля, че съм отговорил на въпроса на SisiStrange преди твоя коментар?
По отношение на ограничението в живота - дай ми изключително пълна дефиниция на това човек да бъде ограничен?
Това, че съм ограничен в нещо в сексуален план, автоматично ли ме прави ограничен в друг аспект?
Общо взето смятате ли, че жените са по-големи егоисти от мъжете. Защо, ако аз направя компромис и откажа орална любов, да не очаквам същото и от момичето? Да не би жените да имат по-големи права на този свят от мъжете?
Тука се оплетох малко... но се тая
Да кажем, че съм го разбрала... Не знаеш ние какво правим в леглото, за да говориш дали сме егоисти или не... Ти съвсем ясно изрази позицията си и можем да е те коментираме колкото искаш... Никоя от нас не е казала НЯМА ДА НАПРАВЯ ЕДИ КАКВО СИ... И не не мисля, че съм егоист на тема Секс - освен, ако не включва извратените му там работи...
ПС: пуснаха една серия на монк, дали не си прекалил с тоя сериал, че си такъв филмар на тема микроби и бактерии и болести
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright