.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 182

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    СИСИ това беше към авторката, но щом и ти не гълташ може да го приемеш и към теб : )
    Пф. Ти понеже си ми светил да знаеш гълтам ли или не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Пф. Ти понеже си ми светил да знаеш гълтам ли или не.

Е защо тогаа казваш,дали поста е към тебе ? при положение,че беше насочен към авторката която не гълта .. за това казвам,че и ти не гълташ и може да го приемеш и към тебе .. но както и да е явно не може да разбереш елементарни неща : ) а иначе дали гълташ или не ми е през кура за тебе : Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    Е защо тогаа казваш,дали поста е към тебе ?
    Защото поста ти беше след моя и не беше насочен към никого определено.

М****, има разлика между тесногръдие и наличие на определени граници. Просто при някои хора въпросните граници са изключително тесни чак до степен, в която стават обидни за отсрещния човек. Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.

autumn66, не беше към теб, а към автора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Защото поста ти беше след моя и не беше насочен към никого определено.

М****, има разлика между тесногръдие и наличие на определени граници. Просто при някои хора въпросните граници са изключително тесни чак до степен, в която стават обидни за отсрещния човек. Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.

autumn66, не беше към теб, а към автора.
    Предполагам, че не сте толкова наивни да си мислите, че нещата се развиват така:
    1. Сваляме се
    2. Уединяваме се някъде
    3. Тя прави свирки
    4. Става и иска да се целуваме, а аз казвам - НЕ!

Просто още в самото начало предупреждавам и споделям, че ако това е проблем, то аз не държа да ми се прави орална любов и на мен. Мога да се контролирам. А жертвата в удоволствието от моя страна, я приемам като нещо необходимо с цел да няма по нататъшни конфронтации между нас.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Предполагам, че не сте толкова наивни да си мислите, че нещата се развиват така:
    1. Сваляме се
    2. Уединяваме се някъде
    3. Тя прави свирки

Просто още в самото начало предупреждавам и споделям, че ако това е проблем, то аз не държа да ми се прави орална любов и на мен. Мога да се контролирам. А жертвата в удоволствието от моя страна, я приемам като нещо необходимо с цел да няма по нататъшни конфронтации между нас.
    Въпроса и беше как реагира приятелката ти, когато и казваш, че те е гнус да я лижеш, а не да те целува след орална.
    Интересно ми стана и на мен.

П.П И аз съм против тройките.
    Винаги поставяш много странни аргументи, сигурно вече нямаш какво да кажеш.

Град
    София
    1. Сваляме се
    2. Уединяваме се някъде
    3. Тя прави свирки

Не питах за това. Попитах за лизане. Ти каза, че отказваш да лижеш приятелката си. Е? Когато тя попита кротко:"Защо не обичаш да лижеш?" без значение дали пита в кревата, на масата или докато си седите на някоя пейка, ти какво отговаряш? Че те е гнус, че така са те учили, че не е хигиенично?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.
    На мен това също ми е много интересно! М****, ще вземе да ти се случи да се влюбиш много в някоя девойка, която има нормално отношение към секса, иска да я лижат и да я целуват след свирки ииии кво ще правиш тогава, не знам!

Имам едно лично наблюдение, че ограничените в сексуален план хора са ограничени и в живота, в разбиранията си, в ъв всичко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    На мен това също ми е много интересно! М****, ще вземе да ти се случи да се влюбиш много в някоя девойка, която има нормално отношение към секса, иска да я лижат и да я целуват след свирки ииии кво ще правиш тогава, не знам!

Имам едно лично наблюдение, че ограничените в сексуален план хора са ограничени и в живота, в разбиранията си, в ъв всичко.
    Мисля, че съм отговорил на въпроса на SisiStrange преди твоя коментар?
    По отношение на ограничението в живота - дай ми изключително пълна дефиниция на това човек да бъде ограничен?
    Това, че съм ограничен в нещо в сексуален план, автоматично ли ме прави ограничен в друг аспект?

Общо взето смятате ли, че жените са по-големи егоисти от мъжете. Защо, ако аз направя компромис и откажа орална любов, да не очаквам същото и от момичето? Да не би жените да имат по-големи права на този свят от мъжете?

Голям фен Аватара на magita
    Общо взето смятате ли, че жените са по-големи егоисти от мъжете. Защо, ако аз направя компромис и откажа орална любов, да не очаквам същото и от момичето? Да не би жените да имат по-големи права на този свят от мъжете?
    Тука се оплетох малко... но се тая
    Да кажем, че съм го разбрала... Не знаеш ние какво правим в леглото, за да говориш дали сме егоисти или не... Ти съвсем ясно изрази позицията си и можем да е те коментираме колкото искаш... Никоя от нас не е казала НЯМА ДА НАПРАВЯ ЕДИ КАКВО СИ... И не не мисля, че съм егоист на тема Секс - освен, ако не включва извратените му там работи...

ПС: пуснаха една серия на монк, дали не си прекалил с тоя сериал, че си такъв филмар на тема микроби и бактерии и болести
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си