.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 182
    СИСИ това беше към авторката, но щом и ти не гълташ може да го приемеш и към теб : )

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Кажете нещо и за мене, че да имам с кого да се тровя
    Schhh! Hear the silence...

WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    СИСИ това беше към авторката, но щом и ти не гълташ може да го приемеш и към теб : )
    Пф. Ти понеже си ми светил да знаеш гълтам ли или не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на autumn666
    Винаги ще има някой, който да си мисли, че е прав, а всички останали, които не споделят мнението му - грешат.
    М****, ти ме уби с теориите си. Ако решиш да посетиш тази тема отново, искам и аз да ти задам няколко въпроса.

1) Как можеш да сравняваш сперма с менструална кръв? Менструацията ни е един път на месец и не виждам, защо някоя би искала да я лижат по това време. Тогава наистина има риск от инфекции и е нехигиенично. Колкото до спермата, ти я отделяш всеки път, когато свършиш (you don't say). Както SisiStrange каза, в нея има само сперматозоиди, белтъци и фруктоза. Какво му е нехигиеничното?

2) Та какво му е нехигиеничното на спермата ти? Мислиш, че е заразна ли или к'во? Нали си е твоя.
    б) Ти като се гнусиш от спермата си и смяташ, че е нехигиенична, защо караш момичето да ти прави орална?

3) Още повече - езикът и пръстите били едно и също. Не знаех, че пръстите ти могат да са влажни, топли и грапави. Мда. Лишаваш я от това да изпитва клиторен оргазъм, защото си мислиш, че е същото като да и ръгаш пре-дългите си пръсти. Ти да не си жена, че да знаеш какво е чувството и дали е същото?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    M************** много не си в час, душа.
    Значи момичето може да ти пие соковете, а ти не, защото е нехигиенично?
    Егоист. При това гнуслив от нещо нормално.
    Здравей!
    Супер много ми допадаш - съдейки по отговорите, които даваш в аск-а. Даже мислех/мисля да ти пиша там в най-скоро време.
    По отношение на коментара ти - за по-голямата част тук - да може да не съм в час. Че е на психологическа основа - да, на такава е. Ако ми четете постовете по диагонал или през ред - изпускате важна информация, която съм писал по-рано. Ще повторя - ненавиждам и кучетата (пак и само заради втълпени грешни представи у мен за тях, когато съм бил малък).

Разбирам, че за днешните подрастващи тук (че като гледам няма нито един, който да ми е на годините или по-възрастен от мен) това е идеала... Но ако сега той е такъв, утре какъв ще е? Модераторка си на форума - имаш представа колко пъти се пускат теми от сорта на ass to mauth. За момента момичетата все още се въздържат да го правят, но утре... Същите те ще бъдат упреквани от по-младите регистрирани потребител(к)и, че не са наред.

Град
    София
    Аss to mouth е гнусотия, която не съм видяла някой да толерира. Оралната любов е нещо съвсем друго. Пак. Кое е нехигиеничното на спермата? Питам, ако приемем, че момчето е чистоплътно и без болести.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Винаги ще има някой, който да си мисли, че е прав, а всички останали, които не споделят мнението му - грешат.
    М****, ти ме уби с теориите си. Ако решиш да посетиш тази тема отново, искам и аз да ти задам няколко въпроса.

1) Как можеш да сравняваш сперма с менструална кръв? Менструацията ни е един път на месец и не виждам, защо някоя би искала да я лижат по това време. Тогава наистина има риск от инфекции и е нехигиенично. Колкото до спермата, ти я отделяш всеки път, когато свършиш (you don't say). Както SisiStrange каза, в нея има само сперматозоиди, белтъци и фруктоза. Какво му е нехигиеничното?

2) Та какво му е нехигиеничното на спермата ти? Мислиш, че е заразна ли или к'во? Нали си е твоя.
    б) Ти като се гнусиш от спермата си и смяташ, че е нехигиенична, защо караш момичето да ти прави орална?

3) Още повече - езикът и пръстите били едно и също. Не знаех, че пръстите ти могат да са влажни, топли и грапави. Мда. Лишаваш я от това да изпитва клиторен оргазъм, защото си мислиш, че е същото като да и ръгаш пре-дългите си пръсти. Ти да не си жена, че да знаеш какво е чувството и дали е същото?
    Здравей!
    Моля те, посочи ми къде пиша, че всички останали тук грешат?
    Ще ви помоля само едно - когато ми отговаряте - да не подхождате агресивно и разпалено, защото така допускате сериозни пропуски...

както SisiStrange каза, в нея има само сперматозоиди, белтъци и фруктоза. Какво му е нехигиеничното?

Ако си прочела внимателно всичко до сега, може би ще ти направи впечатление, че не SisiStrange, а точно аз написах какво съдържа спермата. И аз точно написах, че спермата не е нехигиенична, след като благодарение на нея се възпроизвеждаме като човешки вид... Но не смятам, че мястото й е по моята уста.
    Вече признах, че прилагам двоен подход, но и споменах, че ако момичето няма против - то аз няма да се въздържам (нито ги карам, нито ги насилвам, нито държа...).

Знам, че коментарите ми са дълги и досадни за четене, но ви моля - прочетете ги внимателно (мисля, че достатъчно добре съм се аргументирал за всяко едно нещо, което съм написал).

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аss to mouth е гнусотия, която не съм видяла някой да толерира. Оралната любов е нещо съвсем друго. Пак. Кое е нехигиеничното на спермата? Питам, ако приемем, че момчето е чистоплътно и без болести.
    Според кого - според теб? Да допуснем, че мен като мъж ме кефи (въпреки, че съм съгласен с теб и аз не го толерирам това) и много държа да ми се направи. Следва ли да обявя момичето за гнуслива?

Град
    София
    Ти също каза, че пръстите ти са удачен заместител на езика. Както и, че момчетата, които нямат против да целунат приятелките си след орален секс, са скрити гейове. Трудно е това да се приеме за аргумент.

Какво казваш на приятелката си, когато поиска да я лижеш? Че те е гнус? Или, че си възпитан да не облизваш "мръсни" неща? Много ми е интересно тя как реагира.

Що се отнася до това:

Цитирай Първоначално написано от M****
    Да допуснем, че мен като мъж ме кефи (въпреки, че съм съгласен с теб и аз не го толерирам това) и много държа да ми се направи. Следва ли да обявя момичето за гнуслива?
    Нямаш база да сравняваш едното с другото. Все едно сравняваш индиректното облизване на анус с това на пенис/вулва. Първото наистина не е хигиенично. Второто е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Не съм влагала абсолютно никаква агресия в миналия си пост.
    Това, което те учат, както се изразяваш "първите 7 години" е елементарно възпитание и е напълно нормално и даже желателно да ти останат навици от тогава.
    НО с всеки изминал ден човек пораства и се развива, открива и опитва нови неща и гледната му точка се променя.
    И аз съм чувала много подобни неща за кучетата, за бяс, за нападения. Това не ми пречи да си имам куче, което е напълно здраво, ваксинирано и дресирано.
    Недоумявам как може да си на 26 и до ден днешен да не си развил собствена гледна точка, а се влияеш от едно нещо, което баба ти е казала, когато си бил съвсем малък.
    Това, че родителите ти са по-зрели и по-умни от теб, не означава, че може мненията ви относно някои неща да се разминават.
    Животът е един, човек трябва да опита от всичко и да види дали наистина е така, както са му втълпили или сам си е втълпил, или е нещо съвсем различно. Да разбере САМ.

Супер фен
    Ти също каза, че пръстите ти са удачен заместител на езика. Както и, че момчетата, които нямат против да целунат приятелките си след орален секс, са скрити гейове. Трудно е това да се приеме за аргумент.

Какво казваш на приятелката си, когато поиска да я лижеш? Че те е гнус? Или, че си възпитан да не облизваш "мръсни" неща? Много ми е интересно тя как реагира.

Що се отнася до това:

Нямаш база да сравняваш едното с другото. Все едно сравняваш индиректното облизване на анус с това на пенис/вулва. Първото наистина не е хигиенично. Второто е.
    Но има хора, които го правят... И да - не са се разболяли от това. Това, че за теб е анормално не означава, че за други не е точно обратното. Ти сигурно ще напишеш, че да се ядат кучета и плъхове също е нещо идиотско и извратено.

Аз само ще напиша - на който му се прави това - да го прави, аз също не бих ял подобни животни. Но няма с лека ръка да заклеймя цели народи, които го правят!

Град
    София
    Какво общо имаше последния ти пост с темата?

ПП. Но ти с лека ръка заклейми мъжете, които целуват приятелките си след орална за гейове или би-та.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Аз само ще напиша - на който му се прави това - да го прави, аз също не бих ял подобни животни. Но няма с лека ръка да заклеймя цели народи, които го правят!
    Но заклейми момчетата, които целуват приятелките си след орална, като нехигиенични, неосъзнати хомосексуалисти?

Edit: Четем си мислите, тука.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на magita
    хахахахха.... представям си да стигна с някое момче до по-интимни работи и да се стигне до там, че да ме лиже и той да ми изтърси МАМА НЕ ДАВА....
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Това е тесногръдие ,дами. Не обръщайте внимание , от край време е така.
    Адски дразнещо е,ноооо...явно тва е положението.
    Щом нечии възприятия не съвпадат с тези,които имаш ти самият , значи отсрещния е еди какъв си...
    Тъпо,ама някои хора не променят разбиранията си, а както казах по-горе. само глупакът не се променя.
    maDamn

Супер фен
    Не съм влагала абсолютно никаква агресия в миналия си пост.
    Това, което те учат, както се изразяваш "първите 7 години" е елементарно възпитание и е напълно нормално и даже желателно да ти останат навици от тогава.
    НО с всеки изминал ден човек пораства и се развива, открива и опитва нови неща и гледната му точка се променя.
    И аз съм чувала много подобни неща за кучетата, за бяс, за нападения. Това не ми пречи да си имам куче, което е напълно здраво, ваксинирано и дресирано.
    Недоумявам как може да си на 26 и до ден днешен да не си развил собствена гледна точка, а се влияеш от едно нещо, което баба ти е казала, когато си бил съвсем малък.
    Това, че родителите ти са по-зрели и по-умни от теб, не означава, че може мненията ви относно някои неща да се разминават.
    Животът е един, човек трябва да опита от всичко и да види дали наистина е така, както са му втълпили или сам си е втълпил, или е нещо съвсем различно. Да разбере САМ.
    Виж, разбирам какво имаш предвид. Наполовина си права, но наполовина грешиш. Образованието, възпитанието и всичко останало в живота на едно дете са отправната точка, като тя е част от правата на живота. Това, по кой път ще тръгнеш - си зависи от теб самия. Мнозина тръгват по едната посока, малцина по другата. В случая, аз САМ съм преценил да възприема тези неща като табу за мен, докато за други приказките на мама и на тате са били първото нещо, което е следвало да нарушат, когато влязат в пубертет. Но пак повтарям - правата (в случая живота) си е мой и на мен ми е дадено правото да го живея както поискам. Утре мога да реша да стана отшелник, а на старини да стана като дядо Добри (да е жив и здрав) и да продължа неговото дело.

Пф. Ти понеже си ми светил да знаеш гълтам ли или не.

Е защо тогаа казваш,дали поста е към тебе ? при положение,че беше насочен към авторката която не гълта .. за това казвам,че и ти не гълташ и може да го приемеш и към тебе .. но както и да е явно не може да разбереш елементарни неща : ) а иначе дали гълташ или не ми е през кура за тебе : Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Това е тесногръдие ,дами. Не обръщайте внимание , от край време е така.
    Адски дразнещо е,ноооо...явно тва е положението.
    Щом нечии възприятия не съвпадат с тези,които имаш ти самият , значи отсрещния е еди какъв си...
    Тъпо,ама някои хора не променят разбиранията си, а както казах по-горе. само глупакът не се променя.
    Казало момичето, което утре навярно ще откаже на приятеля си, ако той поиска анален секс от нея, а след това и орална любов...

Какво общо имаше последния ти пост с темата?
    За мен ли става въпрос?
    Беше отговор на това, което той ми написа за кучетата. /facepalm
    И по-скоро пояснение, че щом досега самият не е опитвал да целуне момичето си след като му е правила орална, как ще знае какво е и защо дава аргументи за това...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Виж, разбирам какво имаш предвид. Наполовина си права, но наполовина грешиш...............
    Какво общо има това какъв ще станеш и какво ще правиш, с това какво практикуваш в леглото с приятелката си? Наистина обърнахме темата на някакви философии за живота.
    Никъде не е казано, че трябва да нарушаваш това, на което са те учили родителите ти, когато влезеш в пубертета.
    Едва ли родителите ти са ти казвали "Никога не целувай момиче след свирка."
    Ти не си опитвал. На теория няма нищо нехигиенично в това. Така и не отговори, според теб какво точно е лошото в това действие? Отбягваш директния отговор. И защо тези, които да го правят да са гейове?
    Логиката тук е равна на 0.

Голям фен Аватара на magita
    М... Ти ясно изяви своята позиция, ЧЕ НЕ ИСКАШ... granger никъде не е казала какво прави и какво иска, за да я обвиняваш...
    И пак казвам както много други... Не можеш да сравняваш оралната със самия секс (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Beyond reality
    навярно О,моля те ,обоснови се.
    Как така реши какво АЗ отказвам и позволявам. Оказа се натясно и не можеш да отговориш по друг начин ли?
    Няма от какво да се притеснявам спрямо приятеля си и не му отказвам нищо,защото му имам доверие. А сега моля те,продължавай да ми говориш как знаеш всичко за мен.
    А с изказването си доказа моето твърдение.
    maDamn

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    Е защо тогаа казваш,дали поста е към тебе ?
    Защото поста ти беше след моя и не беше насочен към никого определено.

М****, има разлика между тесногръдие и наличие на определени граници. Просто при някои хора въпросните граници са изключително тесни чак до степен, в която стават обидни за отсрещния човек. Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.

autumn66, не беше към теб, а към автора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    За мен ли става въпрос?
    Беше отговор на това, което той ми написа за кучетата. /facepalm
    И по-скоро пояснение, че щом досега самият не е опитвал да целуне момичето си след като му е правила орална, как ще знае какво е и защо дава аргументи за това...

Какво общо има това какъв ще станеш и какво ще правиш, с това какво практикуваш в леглото с приятелката си? Наистина обърнахме темата на някакви философии за живота.
    Никъде не е казано, че трябва да нарушаваш това, на което са те учили родителите ти, когато влезеш в пубертета.
    Едва ли родителите ти са ти казвали "Никога не целувай момиче след свирка."
    Ти не си опитвал. На теория няма нищо нехигиенично в това. Така и не отговори, според теб какво точно е лошото в това действие? Отбягваш директния отговор. И защо тези, които да го правят да са гейове?
    Логиката тук е равна на 0.
    Не, всичко е пределно ясно. Това, че с всеки един пост коментарите и на двете страни (от една страна моите, от друга страна - вашите) се изкривяват и придобиват гротескови форми е друг въпрос.

Научен съм единствено след тоалетна да си мия ръцете. А това, че съм се променил до степен, че не искам да се целувам с момиче, след като тя е правила орална любов, съм го сторил аз и само аз. Никой не ми казвал, че това е редно или нередно. Аз така съм преценил. За повечето тук може би съм направил абсолютно погрешен избор, но съм го направил. А и вече не виждам за кога да тръгна да се променям.

И повечето тук имате приятели, повечето тук се разписаха в темата за тройките, че имат фантазии да го направят с две момчета/двама мъже едновременно. Моля ви се - пуснете тази муха на приятелите ви, за да може след време, стига нещата да се организират, да осъществите желанията. И след като направите орална любов на другия, да се обърнете към вашия любим и да го целунете. Не съм пророк, но мисля, че ще последва реакция от негова страна, която ще ви изненада...

Въпреки, че следвайки вашата логика не би следвало да е никакъв проблем, стига другото момче или мъж да са здрави. Защото от научна гледна точка спермата на всички мъже е кажи речи еднаква по състав.

Град
    Beyond reality
    Приятелят ми ме целува след като съм му правила орална, както и аз него,след като той е бил долу. Не виждам нищо странно в това,нито пък ненормално.
    А тесногръдието го написах,защото не можеш да лепиш етикет хомо или би ,защото някой прави нещо,което ти не желаеш и ти се струва странно.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си