.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 478

Hybrid View

търся някво аниме с некви магии и т.н. да мяса на фентъзи и да НЕ е драма/романтика може да е мрачно аниме и т.н. плс насочете ме на някъде, че не знам кво да гледам without Naruto/Shippuuden; Fairy Tail; Death Note ;Fullmetal Alchemist ; D-grey man; Bleach 10х предварително и защо тая тема така е западнала чак на 2 страница айде да я съживим малко

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от milena212121 Виж мнението
    Някой знае ли дали изобщо има някаква информация за 2ри сезон на Kaichou wa Maid-sama ? Или е само слух?
    По-скоро второто, макар много да ми се иска да не е така. Хубаво захаросано си беше.

Цитирай Първоначално написано от siminceto Виж мнението
    ААА мислех , че само аз , братчед ми , две момичета от класа ми и едно момче гледаме това ;д Аз си гледам Наруто още откакто Джетикс беше в списъка с каналите ;д И да сериите излизат сега последната е 294 и сега чакам да излезе нова .. ;д Много се зарибих и много обичам да рисувам героите ;д Много се дразня като ми викат дечко , че още гледам анимации ;д Fuck you има разлика ,въпреки че колкото и да се опитва не мога да я обясня ;д Предложете ми други за гледане , че наистина няма какво да правя понякога , може и малко резюме ако не ви мързи ;д
    Не си само ти. А май аниме лист е пълен с резюмета.

Цитирай Първоначално написано от anonimen97 Виж мнението
    търся някво аниме с некви магии и т.н. да мяса на фентъзи и да НЕ е драма/романтика може да е мрачно аниме и т.н. плс насочете ме на някъде, че не знам кво да гледам without Naruto/Shippuuden; Fairy Tail; Death Note ;Fullmetal Alchemist ; D-grey man; Bleach 10х предварително и защо тая тема така е западнала чак на 2 страница айде да я съживим малко
    *прави дишане уста в уста на темата*

Fate/Stay Night
    Fate/Zero 1,2 season
    Baccano
    Kara no kyoukai, макар да има малко романтика, филмите са много добри.
    Mushishi
    Deadman wonderland
    Devil May Cry
    Final Fantasy VII: Last order
    Final Fantasy VII: Advent Children Complete
    Shiki
    Angel beats
    Gantz
    Karas
    When they cry series
    Code Geass - много е добро, но има бая меча..
    Claymore

За момента това се сещам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си