.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Според мен иска да каже, че е чула гадно подмятане от приятеля й за друго момиче и са се кикотили с неговите приятели и си мисли, че като я няма и за нея се говори така. Един вид й се присмиват зад гърба.

Ако е така, дишай, приятеля ти ако държи на теб, няма да даде и гък да се каже против теб.
    Мда, пък и не си центъра на внимание за компанията му. Нормално е, ако видят някоя готина мацка и някой от компанията започне да я обсъжда, някой друг да се включи в разговора, дори този някой да е гаджето ти. Хората(особено момчетата, когато са излезли да се забавляват с други момчета) казват много неща, които не мислят. И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си! Щом е с теб е намерил нещо много повече от това у теб!!!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Мда, пък и не си центъра на внимание за компанията му. Нормално е, ако видят някоя готина мацка и някой от компанията започне да я обсъжда, някой друг да се включи в разговора, дори този някой да е гаджето ти. Хората(особено момчетата, когато са излезли да се забавляват с други момчета) казват много неща, които не мислят. И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си! Щом е с теб е намерил нещо много повече от това у теб!!!
    Благодаря ви,но не ме разбирате напълно,както й да е.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Благодаря ви,но не ме разбирате напълно,както й да е.
    То ти не знаеш къв е проблема, а очакваш ние да го разберем.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    То ти не знаеш къв е проблема, а очакваш ние да го разберем.
    ПОВЯРВАЙ МИ,ЗНАМ.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си!
    Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
    Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
    Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...
    Е, то много ясно, че ако някой каже пред гаджето си нещо подобно, ще е тъп/о.
    Но, ако го каже пред приятелите си на никой няма да му направи голямо впечатление, че е казал някаква глупост, само и само да си чеше езика.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 17:13

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз съм на това мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си