- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос
Мда, пък и не си центъра на внимание за компанията му. Нормално е, ако видят някоя готина мацка и някой от компанията започне да я обсъжда, някой друг да се включи в разговора, дори този някой да е гаджето ти. Хората(особено момчетата, когато са излезли да се забавляват с други момчета) казват много неща, които не мислят. И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си! Щом е с теб е намерил нещо много повече от това у теб!!!
Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 17:13