- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос
А какво те грее теб какво говори компанията на приятеля ти за другите момичета, че чак се и засягаш![]()
Welcome to the Jungle...
Добре де, дори и да го е казал, това по какъв начин теб те засяга![]()
Welcome to the Jungle...
Добре бе, мацка, аз единственото, което не успях да схвана от всичко написано е ЗАЩО е нужно да му следиш всяка дума, какво е казал, защо го е казал, на кого го е казал. Усещаш ли колко дразнещо, задушаващо и разни подобни неща може да е това? Че и ти е проблем, че излиза. Някакси не ми звучи в рамките на нещата чак да пускаш тема във форум за това, че той Излизал. Аз реален проблем не виждам в случая. Просто си се филмирала за някакви типично женски глупости, които реално нямат почва според мен.
Прекарва и време с теб, не те пренебрегва заради приятелите си. А и е напълно нормално в приятелска компания да се държи и говори по малко по-различен начин, лично мнение.
Щом знаеш, че съм права - в КОЕ точно е проблема?
Държанието към теб?
Думите?
Къде е проблема?
То и моя е страшен циник и простак, когато е с приятели, аз не се доближавам дори малко до това, обаче никога не съм седнала да се тюхкам и да правя някакви филми. Е, мрънкам от време на време на шега, обаче до там. Нали затова сте заедно - за да се търпите с хубавите и с лошите си качества.
Не ми се обиждай, но аз не бих издържала такова държание от приятеля си.
Просто, защото всеки има право на лично пространство. И на приятелство с други хора, както и на индивидуално държание.
Как той се държи с приятелите си НЕ е твой проблем, нито пък имаш правото да му се бъркаш там.
Аз не смятам, че те засяга по някакъв начин или те обижда целенасочено, просто филмът ти е в повече.
Искаш да кажеш, че се дразниш, когато той подметне нещо за друго момиче пред приятелите си? Случило се е веднъж и сега те е страх, че всеки път като излиза заглежда и обсъжда други?
Аз нещо такова разбрах. Поправи ме ако греша.
Според мен иска да каже, че е чула гадно подмятане от приятеля й за друго момиче и са се кикотили с неговите приятели и си мисли, че като я няма и за нея се говори така. Един вид й се присмиват зад гърба.
Ако е така, дишай, приятеля ти ако държи на теб, няма да даде и гък да се каже против теб.
Първоначално написано от antifashionshit
Мда, пък и не си центъра на внимание за компанията му. Нормално е, ако видят някоя готина мацка и някой от компанията започне да я обсъжда, някой друг да се включи в разговора, дори този някой да е гаджето ти. Хората(особено момчетата, когато са излезли да се забавляват с други момчета) казват много неща, които не мислят. И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си! Щом е с теб е намерил нещо много повече от това у теб!!!
Гаджето ти ревнува ли те?
От колко време сте заедно?
А и, хората, които не са ревниви нямат компетентно мнение по темата!!
Вашите какво казват по въпроса? След 6 месеца ще те пускат ли?
Ревнува ме,да.Понякога се опитва да не го показва,но друг път не успява.
Заедно сме от 1 и 2 месеца,горе-долу,но се познаваме от много одавна преди тва....
Нашите са съгласни.Те много го харесват.Винаги,когато съм с него те знаят.Дори познава,голяма част от семейството ми.
Защото знаеш и вече три страници не успяваш да обясниш.
Последен опит от мен - Не харесваш приятелите му и начина, по който се държи, когато е в тяхната компания?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 16:13
Аз не виждам абсолютно нищо лошо в това да излиза с приятелите си.А и к'во значение има как се държи,когато е с тях след като теб те няма,а и не е тръгнал да прави нещо с някоя друга?!
Ако човек може да се организира добре винаги ще може да намери времеВ компанията ми има момче,което работи на две места и пак успява да излиза с нас почти всяка вечер.Имам и приятелка,която живее сама (т.е. сама се грижи за домакинството),учи и ходи на два вида частни уроци и също намира време за компанията ни (ако не всяка вечер,то през вечер е с нас).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!