.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си!
    Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
    Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
    Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...
    Е, то много ясно, че ако някой каже пред гаджето си нещо подобно, ще е тъп/о.
    Но, ако го каже пред приятелите си на никой няма да му направи голямо впечатление, че е казал някаква глупост, само и само да си чеше езика.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 17:13

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз съм на това мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си