.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Red face Отслабване с елда - бързо и полезно !

http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...D0%BA%D0%B0%29

С тази диета се отслабва от 4-10 кг за седмица. Аз не искам да свалям повече от 5. Моя близка е на тази диета в момента, днес й е 5ти ден. Доволна е. Не знам колко кг е свалила, но отбелязва със задоволство, че значително е намалила обиколката на талията си и, което е много съществено, са изчезнали оттоците на глезените й. Чувства се добре и определено препоръчва тази диета.

Аз почвам от днес.

Успех на който се реши! Ако има някой, коийто иска заедно да "диетуваме" нека да коментира.

Пожелавам ти успех, дано постигнеш желания резултат!
    Елдата (или гречка) е доста полезна, доколкото знам руснаците много я ядат :Д Аз си правя едни курабийки с елда и са просто мммм...
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nonameart Виж мнението
    http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...D0%BA%D0%B0%29

С тази диета се отслабва от 4-10 кг за седмица. Аз не искам да свалям повече от 5. Моя близка е на тази диета в момента, днес й е 5ти ден. Доволна е. Не знам колко кг е свалила, но отбелязва със задоволство, че значително е намалила обиколката на талията си и, което е много съществено, са изчезнали оттоците на глезените й. Чувства се добре и определено препоръчва тази диета.

Аз почвам от днес.

Успех на който се реши! Ако има някой, коийто иска заедно да "диетуваме" нека да коментира.
    Глупост до глупост.
    В момента, в който си върнеш нормалния начин на хранене, пак си ги качила килограмите.

^То с всяка диета е така, ако след това започнеш да се тъпчеш като невиждал, но ако момичето наистина иска да отслабне след това би трябвало да си спазва определен хранителен режим.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Благодаря за подкрепата :3 Ами аз съм 1.67 висока, 55 кг и искам да сваля съвсем малко -4/5 кг.

Мега фен
    Ако на 167 и 55 кг не изглеждаш добре по-добре заеби.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Vikencheto Виж мнението
    ^То с всяка диета е така, ако след това започнеш да се тъпчеш като невиждал, но ако момичето наистина иска да отслабне след това би трябвало да си спазва определен хранителен режим.
    Да.

Цитирай Първоначално написано от nonameart Виж мнението
    Благодаря за подкрепата :3 Ами аз съм 1.67 висока, 55 кг и искам да сваля съвсем малко -4/5 кг.
    С тези килограми и този ръст защо искащ да отслабваш?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

аз съм 171 и 55/6 кг. Искам да сваля малко , а и спортувам и обще взето мисля да пробвам елдата. Откъде всъщност мога да си я взема-био магазин?

В биомагазините, но според мене лично е доста неприятна на вкус.. аз съм вегетарианка и се старая да заменям месото с такива продукти, но тази гречка е отвратителна, с вкус на цвете или не знам просто :Д Не си представям 10 дена тва да ям. Ако някой иска, да опита Амарант, 100 пъти по-вкусен и също много полезен
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си