.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Какво да си купя?

Така знам че сега ще започне с обидите и това че има и хора който няма какво да ядат а аз се чудя де да си харча парите.За тези който ще кажат това искам да кажа ще всеки искрен лев е събран с труд и не съм чакал на майка ми или баща ми.Та така имам лаптоп,компютър,принтер,бу ер и още много техника имам и нокиа 5800 който що годе още може да се говори по него,имам колело изобщо неща който може да има един средностатистически тийн.Та така какво да си купя??

Супер фен Аватара на tonssy
    Еми, явно наистина се чудиш къде да си харчиш парите- като гледам дори не знаеш какво искаш и какво ти ТРЯБВА. Тия неща, дето изброи са си все техника..към това ли си се насочил? ;д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    колко пари имаш?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ако си се насочил към техника може би телефон или пък таблет .. знам ли. ;д

Мега фен Аватара на teenems
    Хубав часовник?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пази ги докато не дойде момент,когато наистина ще ти потрябват.
    Друг вариант е да си намериш гадже,което да ти ги изхарчи като стой та гледай.
    Трети вариант ...да ги изхарчиш за глупости,които всъщност не ти трябват.
    Ако искаш наистина толкова много на момента да ги изхарчиш,то вложи ги в нещо,което да помогне за изграждането ти или нещо такова.Примерно...някои хубави книги,дрехи,спорт...
    Наистина ,колко жалко ,че не знаеш за какво да ги изхарчиш...Хахах.

Аз ти предлагам iPhone 4
    1234

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Ако искаш наистина толкова много на момента да ги изхарчиш,то вложи ги в нещо,което да помогне за изграждането ти или нещо такова.Примерно...някои хубави книги,дрехи,спорт...
    Гаджето ми не е от най-големите прахосници.! Спорт си ги влагам във Фитнес стана вече 2 години.Аз съм на 14 до 16 ми остават две години до тогава ще съдера поне 1200 лв с който ще си купя мотор.Но незнам,утре ще ходя то технополис и магазините за техника,защото единственото нещо което ме влече в момента е техниката.Не се хваля ама съм с завидни умения на компютъра и вече ми е малко скучен :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    този пък
    с 600 лева..иди си купи 3 суитчъра, 5 тениски и 2 чифта дънки + 2 чифта маратонки, закарай гаджето до не много изискан ресторант и си готов

(може и на нея да й вземеш нещо )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    този пък
    с 600 лева..иди си купи 3 суитчъра, 5 тениски и 2 чифта дънки + 2 чифта маратонки, закарай гаджето до не много изискан ресторант и си готов

(може и на нея да й вземеш нещо )
    Проблема е че тениски,суитчъри,дънки,кец ве имам в излишък.Смисъл че имам много от който някой не обличам просто щото не ми остава време да ги нося сичките :Д.Стилът ми на обличане изисква по Урбан облекло :ДТака че Adidas,Supra,Nike,Le Coq Sportif с 600 лв не става пък на мен дрехи не ми тряват техникаа техникааа !!

spestqvay za motor i posle si go karay na volq!

Повече от фен
    За 1200лв. тва ще е някакъв уникален мотор, а?

Браво че изкарваш парите си сам . Щом си имаш всичко както посоче и лаптоп и телефон защо не си вкараш парите в банка и продължиш да ги трупаш и после ги изхарчиш да речем за обучение или за жилище ? поне аз така правя .

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    За 1200лв. тва ще е някакъв уникален мотор, а?
    АХахахахахАх!!! И аз това щях да го питам Приятелче, за 1200 лева не можеш да си купиш каската за тоя мотор ахахха!!

Похвално е това, че си си изкарал парите сам, браво!
    Значи си на 14 и си със завидни умения, защо не пробваш малко Visual Studio, да създадеш някоя програмка? Или това си го измислил ти? Смени ОС-а, експериментирай и тн. Компютрите не са толкова плитка материя, за да може 14годишен да ги изчерпа толкова бързо, айде не? Ако да превъртиш 20 игри е завидно умение, значи аз нещо съм изостанал.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Купи си химия и се назоби. Мани ги тия технологии. Хххахахахах

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    14 годишен със изчерпани умения на компютрите... ти ме разби ! Като влязох 8 калс в електротехникум и аз мислех, че ми се отдаваше и знаех доста ама като се почна цялостна електроника от правене на схеми на усилвател, разни дребни простотиики с диодчета, глезотии и специализирано за компютъра хардуерно донякъде добре, ама софтуерно като навлязох и видях за кво иде реч - css, php, ajax, jquery, JS, XML, ASP, python, perl, c++, oracle и други простотии чак незнам отде да почна при положение, че в CWI-Group четях и учех най различни x4x0r работи т.е. и друга сфера... Вземи си купи някъв сървър и си направи сайт дето да ти носи всеки месец пари или си купи аудио техника за тез пари щом искаш нещо за момента иначе 2000 лв ти струва само мотор и кажи речи читав, от личен опит ти казвам ! Щот кат гледам колко разбираш от PC та чак "да ти "затъпее" явно не ти се отдава щом нямаш интерес към тях и не го правиш с удоволствие
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Banned Мега фен
    пази си ги или дай част от тях на някой,който се нуждае... роднини с затруднени финанси ако имаш и имат малки деца по някакъв повод може да им купиш нещо хубаво... иначе както казах ако не искаш нищо от изброеното - пази си ги ... щом имаш гадже можеш да я зарадваш с нещо - не е нужно тя да си го поиска щом не е прахосница .. купи си домашен любимец примерно - е там няма да успяваш да спестяваш,гарантирам ;д .. изобщо... щом всичко си имаш зарадвай някой друг - не казвам всички пари да изхарчиш ако искаш да ти останат... а и да.. 600 лв. не са толкова много бе човек

как ги събра?Според мен зарадвай някой

Хей, пич! Как събра толкова пари аз съм на 16 и не мога да събера нищо хахха

Най-добре си купи баничка с бозЪ

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    ++++++

Голям фен Аватара на s40t4
    Според мен вземи разгледай техномаркет или технополис и си вземи някой добър фотоапарат, даже маже и да се уредиш с полу-професионален,ако потърсиш. Поне според мен тези пари похарчени за това няя да са на вятъра, а и няма да съжаляваш стига да можеш да боравиш с него Поне аз за тва бих ги похарчил..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Дай ги на мен

Какво го налазихте пича начи нямало да си купи мотор за 1200 лева ученик какъв мотор да си земе CBR1000 2010 ли. За нещо прилично до 125 кубически сантиметра си му е напълно изпълнимо намирането на свястен мотоциклет. Кътаи за свидетелство за управление щом ще яздиш за напред за каска и яке ти е рано ,че ще пораснеш ,а и веднъж ако вземеш да караш парите вървят много лесно за дреболии. Както казаха и другите зарадваи някой, безценно. Жив и здрав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си