.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    А.
    Винаги ми е било интересно, като някой каже "Аз имам куче... на село".

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А.
    Винаги ми е било интересно, като някой каже "Аз имам куче... на село".
    Не е било на село.

Имала съм сибирско хъски, което гледахме докато си бях в София в къща. Имала съм и западно шотландски териер, който гледахме отново в къща, докато живеех в Сърбия.

// ако поста ти се отнасяше до мен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не е било на село.

Имала съм сибирско хъски, което гледахме докато си бях в София в къща. Имала съм и западно шотландски териер, който гледахме отново в къща, докато живеех в Сърбия.

// ако поста ти се отнасяше до мен.
    Не беше за теб

Моето куче също е от легален развъдник, в нашия случай беше задължително, но не подкрепям идеята на всяка цена. Ако ще и най-мърлявия пес от улицата да вземеш, ще го заведеш на ветеринар, ще му направиш всички процедури и ще го обичаш точно толкова, колкото и най-расовото куче.

Сиси... говори с някой, който разбира от кучета, защото не може да се колебаеш между хъски и ретривър. Не се избира по външен вид, а по характер, а хъскито и ретривърът са коренно различни.
    Не че правя реклама, ама и аз никога не съм обичала малко куче, но съм в апартамент и ако исках куче, трябваше да е мъничко. Прочети за йоркширския териер - като темперамент и външен вид, страхотни кучета са Направо те разтапят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си