.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Любов без пари или пари без любов

Вчера докато мислех за нещо ми изникна тази тема и ми стана интересно какво биха казали най-вече момичетата.
    Представете си, че сте в ситуация с перфектното момче като характер, външен вид, отношение към вас, живеете заедно, но той няма постоянна работа и се налага да се лишавате от вашите глезотийки (маникюр, фризьор, кола маска, обикаляне по моловете). Та ще останете ли с него заради това, което е или ще го зарежете и ще си намерите по-заможен "батко", който няма гаранция, че ще ви обича така.

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Парите нямат значение, щом има пълна хармония и любов, другото няма значение. НО за жалост много малко момичета в днешно време биха разбрали това.

Да знам. Точно затова го задавам този въпрос. Стана ми интересно каква е позицията на мнозинството.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Перфектното за мен момче не би останало за дълго в подобна ситуация. Не бих била с безперспективен човек.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Парите доставят сигурност. Това е едно от 3те първични нужди на една млада дама, да се чувства сигурна. Та това е обяснението защо се хващат със заможни прасета :Д . Тук обаче идва моментът, когато човек си задава въпроса "какво е за мен думата "достатъчно"". Когато човек си отговори на този въпрос, ще осъзнае, че нормалният пич без много средства (според стандарта на някой кифльок) е правилният избор.
    Трябва да се търсят принципите и добродетелите първо, а човек с тях никога не е беден.. дори материално :Р

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от daniel1995 Виж мнението
    той няма постоянна работа и се налага да се лишавате от вашите глезотийки (маникюр, фризьор, кола маска, обикаляне по моловете). Та ще останете ли с него заради това, което е или ще го зарежете и ще си намерите по-заможен "батко", който няма гаранция, че ще ви обича така.
    Боже...аз ако завися от приятеля си да ме води на фризиор или по магазините(в моловете не ходя) бих се чувствала много тъпо...
    Бих излизала с човек, който не може да ме издържа или глези. Лошо би било аз да му покривам сметките!
    Но повече би ме тревожило и най-вероятно не бих излизала с непукист, който няма работа, просто защото не е търсил и е мързелив, без грам амбиция!

Човек описан като "перфектното момче като характер, външен вид, отношение към вас" не мисля, че би стоял дълго без работа. Не обичам да общувам с безперспективни хора, дума да не става да ми е гадже такова момче. Не е до парите, а до това иска ли да се развива и да прави нещо или не.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Любов без пари..друг е въпроса колко може да издържи пък една връзка само на любов,без пари в днешно време..
    >>DjBelev<<

Не смятам, че тук ще откриеш мнението на мнозинството. Знай, че не всички момичета търсят пари, въпреки че се намират и такива.
    Аз лично мисля, че любовта е най-важна - ако я има, винаги си струва да останеш с този човек. Всичко останало ще се нареди, стига да се подкрепяте.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ако под "любов без пари" имаш предвид точно лишаване от простотиите, които си изброил - маникюри, фризури и харчене по моловете, не мисля, че има какво точно да се обсъжда. Всяко уважаващо себе си момиче, което не е пълна лигла, би избрала първата ти опция, не знам що за робот трябва да си, за да избереш лиготиите пред истински чувства.
    За другото съм съгласна с TheBeliever.
    Последно редактирано от shmatarok : 01-08-2013 на 19:23

Голям фен Аватара на N1ksun
    Хубав въпрос , но ако смяташ че някой би ти дал обективно мнение от тях ? Нима някой от тях да е усетил , какво е да имаш досег с много пари , хохохо моля ви се ... Нима смятате , че не бихте се изкушили да имате всичко което поискате ? Света за съжаление се върти около парите и властта .Надали можете да ме убедите че бихте избрали любовта пред парите ! Като някой грозник , с няколко милиона в банката ви предложи , а пък от другата страна момчето на вашите мечти, което обаче е на минимална работна .. Като изберете момчето на мечтите в реална ситуация -> Call me maybe (music)
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ако под "любов без пари" имаш предвид точно лишаване от простотиите, които си изброила - маникюри, фризури и харчене по моловете, не мисля, че има какво точно да се обсъжда. Всяко уважаващо себе си момиче, което не е пълна лигла, би избрала първата ти опция, не знам що за робот трябва да си, за да избереш лиготиите пред истински чувства.
    За другото съм съгласна с TheBeliever.
    Съжалявам, но това "изброила" не ми подхожда на пола. ;д

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Хубав въпрос , но ако смяташ че някой би ти дал обективно мнение от тях ? Нима някой от тях да е усетил , какво е да имаш досег с много пари , хохохо моля ви се ... Нима смятате , че не бихте се изкушили да имате всичко което поискате ? Света за съжаление се върти около парите и властта .Надали можете да ме убедите че бихте избрали любовта пред парите ! Като някой грозник , с няколко милиона в банката ви предложи , а пък от другата страна момчето на вашите мечти, което обаче е на минимална работна .. Като изберете момчето на мечтите в реална ситуация -> Call me maybe (music)
    Честно да ти кажа се разбира, когато едно момиче иска просто да се направи на по-прилежна и по-добра.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    След като живеем заедно би следвало до скоро да е имал работа,а сега да е в процес на търсене на нова.Ако е така въобще не ми пука,че ще трябва да се лиша от нещо или че ще трябва известно време аз да се грижа за сметките.В крайна сметка на всеки може да се случи да остане временно без работа.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Съжалявам, но това "изброила" не ми подхожда на пола. ;д
    Извинявам се, не съм ти прочела ника правилно. *изброил :Д

Щи простя, кво да те правя..

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Но повече би ме тревожило и най-вероятно не бих излизала с непукист, който няма работа, просто защото не е търсил и е мързелив, без грам амбиция!
    най-точния отговор по темата
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

anonymous708973
    Guest
    Вчера докато мислех за нещо ми изникна тази тема и ми стана интересно какво биха казали най-вече момичетата.
    Представете си, че сте в ситуация с перфектното момче като характер, външен вид, отношение към вас, живеете заедно, но той няма постоянна работа и се налага да се лишавате от вашите глезотийки (маникюр, фризьор, кола маска, обикаляне по моловете). Та ще останете ли с негo заради това, което е или ще го зарежете и ще си намерите по-заможен "батко", който няма гаранция, ч е ще ви обича така.
    Извинявай, кво!? Че откога той ми плаща фризьорa, маникюрa и ми финансира разходките по моловете?

Съгласна съм с коментара за безперспективността.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-09-2013 на 04:27

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имам чувството,че или само аз съм разбрала темата или въобще не съм разбрала нищо от нея
    Само аз ли мисля,че в темата става дума за човек,който временно е без работа?!Все пак трябва да си представим,че вече живеем с този човек,а едва ли някоя би заживяла с някой,който не работи.Все пак едно такова съжителство води до доста разходи - сметки,храна и прочие.
    Също така мисля,че под "и се налага да се лишавате от вашите глезотийки" не става дума,че той ми ги плаща тия неща,а че щом живеем заедно разходите ни са общи и след като той в момента е безработен е по-зле финансово и може да се наложи аз да се лиша от въпросните неща за да ни стигнат парите за по-важните.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Кирилицата е задължителна.
    Последно редактирано от LadyDi : 01-09-2013 на 06:51 Причина: Мнение на латиница

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Първо бях готова да напиша едно смело мнение за това, че на любов само семейство не се издържа.
    После реших да не го правя, защото си дадох сметка за възрастовата група. Тинейджърите обикновено нямат навика да мислят за покриване на ежедневни и ежемесечни разходи, за да живеят добре. При повечето от тях, животът и "глезотийките" са даденост. Затова и не ги притеснява факта, че "момчето на мечтите" не може да си купи чифт нови долни гащи. Нали ги обича безмерно. А и мама и тати пак ще дадат пари за мола и за кола маска.
    Така че всяка уважаваща себе си тинейджърка, ще избере първата опция
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Първо бях готова да напиша едно смело мнение за това, че на любов само семейство не се издържа.
    После реших да не го правя, защото си дадох сметка за възрастовата група. Тинейджърите обикновено нямат навика да мислят за покриване на ежедневни и ежемесечни разходи, за да живеят добре. При повечето от тях, животът и "глезотийките" са даденост. Затова и не ги притеснява факта, че "момчето на мечтите" не може да си купи чифт нови долни гащи. Нали ги обича безмерно. А и мама и тати пак ще дадат пари за мола и за кола маска.
    Така че всяка уважаваща себе си тинейджърка, ще избере първата опция
    Не си права. Питаше се за глезотии, не за ежедневни и есемесечни разходи. Фризьорът не е лукс, де (ако е само за подстригване), ама спокойно ще преживея и без ноктопластика (не че имам), кола маска при козметичка и т.н., ако се наложи при съвместно съжителство и ограничени разходи. Иначе да, само на любов не се живее. Поне аз не бих живяла с мъж без работа - ако отсъствието на работа се дължи на безкрайни претенции или мързел.

Зори, каних се да отговоря, че темата е неуместна, ако е предназначена за тийнейджъри, които само имат връзка, ама реших да не пускам безполезно мнение.
    Замислих се и за другата страна - от все повече мъже чувам, че плащат за глезотиите на приятелката си, а не живеят заедно (то и да живеят, едва ли е нормално това положение, ама...) - купуват козметика, плащат маникюри, сметки за телефони и пр.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си права. Питаше се за глезотии, не за ежедневни и есемесечни разходи. Фризьорът не е лукс, де (ако е само за подстригване), ама спокойно ще преживея и без ноктопластика (не че имам), кола маска при козметичка и т.н., ако се наложи при съвместно съжителство и ограничени разходи. Иначе да, само на любов не се живее. Поне аз не бих живяла с мъж без работа - ако отсъствието на работа се дължи на безкрайни претенции или мързел.

Зори, каних се да отговоря, че темата е неуместна, ако е предназначена за тийнейджъри, които само имат връзка, ама реших да не пускам безполезно мнение.
    Замислих се и за другата страна - от все повече мъже чувам, че плащат за глезотиите на приятелката си, а не живеят заедно (то и да живеят, едва ли е нормално това положение, ама...) - купуват козметика, плащат маникюри, сметки за телефони и пр.
    Аз обаче пуснах безполезно мнение.
    Да, права си, затова така го написах. Въпросът просто е безсмислен. Ако си говорим за тинейджъри, които са си "гадженца" тогава какво общо имат парите? Освен ако девойките не очакват някой да се грижи така за тях.
    Някак си "Любов или пари" не е дилема, която стои пред подрастващите. Не и ако не мислят за сериозно бъдеще.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Иначе всички момичета тука казвате, че предпочитате любовта пред парите. Но вътрешно знаете, че не това искате наистина. Човека, в това число и жената, е алчно същество А и парите винаги са част от играта. Обичайте си се двата па живейте в кашон от хлдилник под някоя тераса

anonymous708973
    Guest
    Никой не говори за крайности.

Трябва и от двете. Няма как. Не бих ходила с чичко паричко разбира се, но не и с някой хрантутник, който не е направил нищо през живота си и стоя с него, защото "го обичам" . Как би издържал детето ни един ден, ако не си мърда пръста? Изключително лошо впечатление ми прави ако постоянно се оплаква за пари, но пуши. Не си търся мъж с готов куп пари, те не са стока. Търся си мъж с амбиция и възможност да изкарва такива и да има семейство в екип с мен.
    И никой не е казвал, че приятелят ми ми плаща "глезотийките".
    Извод - ако има проблеми, ще го подкрепя. Ако сам си е виновен - не е моят човек.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове