Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
Ако под "любов без пари" имаш предвид точно лишаване от простотиите, които си изброила - маникюри, фризури и харчене по моловете, не мисля, че има какво точно да се обсъжда. Всяко уважаващо себе си момиче, което не е пълна лигла, би избрала първата ти опция, не знам що за робот трябва да си, за да избереш лиготиите пред истински чувства.
За другото съм съгласна с TheBeliever.
Съжалявам, но това "изброила" не ми подхожда на пола. ;д

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
Хубав въпрос , но ако смяташ че някой би ти дал обективно мнение от тях ? Нима някой от тях да е усетил , какво е да имаш досег с много пари , хохохо моля ви се ... Нима смятате , че не бихте се изкушили да имате всичко което поискате ? Света за съжаление се върти около парите и властта .Надали можете да ме убедите че бихте избрали любовта пред парите ! Като някой грозник , с няколко милиона в банката ви предложи , а пък от другата страна момчето на вашите мечти, което обаче е на минимална работна .. Като изберете момчето на мечтите в реална ситуация -> Call me maybe (music)
Честно да ти кажа се разбира, когато едно момиче иска просто да се направи на по-прилежна и по-добра.