- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чекия с крака (ходила)
Момичета, правили ли сте някога? Момчета, а на вас правили ли са ви?
Какво мислите? Ако не сте правили, бихте ли пробвали? Извратено ли е според вас?![]()
На мен са ми правили, хареса ми, що да е пък извратено ?
тва го чувам за първи път![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не съм правила, нямам и намерение. Не твърдя, че е извратено, просто не намирам нищичко възбуждащо/секси в това.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Правила съм. Харесва ми да ме хване за прасците и той да определя бързината :д Иначе с ръка ми е по-удобно, ама койт ти търси удобства в днешно време :Д
Да бе... с крака, че нямам устни, език и ръце, та и с крака.. айде не!
То и аз като се замисля моята координация каква е...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм и вероятно няма и да правя... за извратено не знам, но лично на мен ми се струва много странно и определено не го смятам за нещо възбуждащо.
тъпо ми се вижда
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Правила съм, не го смятам за извратено или гнусно. Различно е, на него му се отваря хубава гледка и ме кефи.
Също ми харесва да се закачам и да го "галя" с крак, дори да е с дънки.
Първоначално написано от antifashionshit
Бая тъпо ми се струва!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Фетишите са нещо нормално за хората и според мен не е извратено. Не са ми правили, но не бих отказал.
Ако на мъжа,с който правя секс,много му харесва може и да пробвам.Лично на мен не ми звучи кой знае колко интересно.
Footfetish guy, spotted !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"