.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..

Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
    На същото мнение съм. И особено , когато знам, че ще повторим или потретим след това, просто не виждам смисъл. Не, че пестим вода, просто ми е по-приятно ей така просто да си лежим двамата.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Хаха,последният път като правихме секс у тях нямаше вода :O
    Трябваше чак в нас да се изкъпя,но някакси оцелях от всичката "нечистотия"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..

Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
    Мда.
    За момент се зачудих дали само аз съм така.
    Мазно, вика.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не се къпя веднага, защото в повечето случаи нямам тази възможност.Пък и кво му е гнусното - лижем с, духаме и после било гнусно и теми "Защо не ме целува след свирки?".Ми как да стане като прочете някои тук кво се обсъжда и се отвращава!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Почти винаги се подмивам, но чак да се къпя...
    Къпя си се у нас.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    След секс се обаждам на фирма Василка, големи професионалисти са.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пфу, аз пък реших, че сам поддържаш такава чистота у вас и за малко да те препоръчам на приятелките си.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Работим само с доказани имена/марки, не се оставяме на случайността.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ние с приятелят ми след секс първо пушим по една цигара, гушкаме се извесно време, и чак тогава отиваме даси вземем общ душ. Ако по някакво изключение и непредвидени обстоятелства нямаме възможност за душ, ползваме мокри кърпички.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ние с приятелят ми след секс първо пушим по една цигара, гушкаме се извесно време, и чак тогава отиваме даси вземем общ душ. Ако по някакво изключение и непредвидени обстоятелства нямаме възможност за душ, ползваме мокри кърпички.
    O,колко вълнуващо ... сякаш говори 15 годишна

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Не се къпя веднага, защото в повечето случаи нямам тази възможност.Пък и кво му е гнусното - лижем с, духаме и после било гнусно и теми "Защо не ме целува след свирки?".Ми как да стане като прочете някои тук кво се обсъжда и се отвращава!
    Rabalke, много голям задник бе душата, ама иначе хубаво мнение.А ако сме близо до автомивка минаваме през пароструйката направо за пълна дезинфекция
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не ме бърка дали ще се изпотим, намърсим и т.н. но винаги той трябва да ходи по малка нужда след празнене, за да му се изчисти каналчето. Не се предпазваме по никакъв начин, та затова пишкането и пиенето от негова страна е задължително ако решим да повтаряме. Нека убива романтиката, по-добре 5 минути да отделим за миене, отколкото после да си блъскаме главите ако е станало гаф.
    Иначе рядко ми се е случвало да сме правили секс и да си обуя бельото. Или се мия, или се бърша с мокри кърпички (вече и вторият вариант избягвам).

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аз понякога го оставям така и чак преди следващия път отивам до тоалетна и мия. Кво сте се филмирали всички..

Ми ако се шибате на някой купон или в кенефи на дискотека/бар, или някъде навънка лятото? Тогава кво? Такива превземки да не чувам. Нормално е момичето да се позабърше с някоя мокра кърпа, ама таман да съм свършил и да ми хукне до банята.. май се е случвало няколко пъти и не е много приятно.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Аз понякога го оставям така и чак преди следващия път отивам до тоалетна и мия. Кво сте се филмирали всички..

Ми ако се шибате на някой купон или в кенефи на дискотека/бар, или някъде навънка лятото? Тогава кво? Такива превземки да не чувам. Нормално е момичето да се позабърше с някоя мокра кърпа, ама таман да съм свършил и да ми хукне до банята.. май се е случвало няколко пъти и не е много приятно.
    Изчерпателен отговор.. Дайте малко по-сериозно!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Въпроса ми за някои ще е изключително глупав може би, но това се отнася предимно за тези които правят секс без презерватив т.е. момчето не свършва в него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си