- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимната хигиена по време на секс-вие?
Хаха,последният път като правихме секс у тях нямаше вода :O
Трябваше чак в нас да се изкъпя,но някакси оцелях от всичката "нечистотия"
Не се къпя веднага, защото в повечето случаи нямам тази възможност.Пък и кво му е гнусното - лижем с, духаме и после било гнусно и теми "Защо не ме целува след свирки?".Ми как да стане като прочете някои тук кво се обсъжда и се отвращава!
Почти винаги се подмивам, но чак да се къпя...
Къпя си се у нас.
След секс се обаждам на фирма Василка, големи професионалисти са.![]()
Welcome to the Jungle...
Пфу, аз пък реших, че сам поддържаш такава чистота у вас и за малко да те препоръчам на приятелките си.
Работим само с доказани имена/марки, не се оставяме на случайността.![]()
Welcome to the Jungle...
Ние с приятелят ми след секс първо пушим по една цигара, гушкаме се извесно време, и чак тогава отиваме даси вземем общ душ. Ако по някакво изключение и непредвидени обстоятелства нямаме възможност за душ, ползваме мокри кърпички.
Не ме бърка дали ще се изпотим, намърсим и т.н. но винаги той трябва да ходи по малка нужда след празнене, за да му се изчисти каналчето. Не се предпазваме по никакъв начин, та затова пишкането и пиенето от негова страна е задължително ако решим да повтаряме. Нека убива романтиката, по-добре 5 минути да отделим за миене, отколкото после да си блъскаме главите ако е станало гаф.
Иначе рядко ми се е случвало да сме правили секс и да си обуя бельото. Или се мия, или се бърша с мокри кърпички (вече и вторият вариант избягвам).
Аз понякога го оставям така и чак преди следващия път отивам до тоалетна и мия. Кво сте се филмирали всички..
Ми ако се шибате на някой купон или в кенефи на дискотека/бар, или някъде навънка лятото? Тогава кво? Такива превземки да не чувам. Нормално е момичето да се позабърше с някоя мокра кърпа, ама таман да съм свършил и да ми хукне до банята.. май се е случвало няколко пъти и не е много приятно.
Temet Nosce
벨야카
Въпроса ми за някои ще е изключително глупав може би, но това се отнася предимно за тези които правят секс без презерватив т.е. момчето не свършва в него?