Написах подобно мнение в една друга тема.Само че там автора беше се изказал доста по-кифленски и общо взето бях по-рязка.Но и на теб ще кажа същото.Била съм в ситуацията на момичето, била съм в твоята ситуация, била съм и в ситуация, където са ми задявали гаджето "познати".И нито едната не е готина.Но ако го гледам от твоя ъгъл, бих те посъветвала да се самоанализираш наистина ли си толкова лудо влюбен или просто мисълта, че тя е готина, разбрана и всичко там в комбинация + това, че е малко "забранен плод".Сега, знам какво ще ми отговориш: ама не, има истинска тръпка, ама влюбен съм, ама, ама.Мен това не ме интересува.За теб си е.Общо взето, фактът, че пишеш тук за някакви мнения, на мен ми говори, че хем искаш да се убедиш, че не е лошо да мислиш за себе си и да се хвърляш да я печелиш, хем не те кефи идеята да прецакваш друг.Кофти дилема, да.
Просто си помисли толкова ли си влюбен, че да рискуваш и ако да - готов ли си да понесеш последиците, каквито и да са те.Било онзи да се ядоса, да се депресира, да водите разговори, да иска да те набие, хаха или пък девойчето да стане твоя официлано, ама да мисли и за прителя си от време на време и да се двоуми дали е постъпила правилно.Илии пък да си бъдете прекрасно щастливи намерени брат и сестра

Тва е, няма какво да се мисли тук.Или рискуваш и не мрънкаш, щот си мъж и не те гризе гузността, или се дърпаш и чакаш евентуално тя сама да реши, че нещата във връзката й не вървят, понеже те харесва, или пък те забравя и си продължавате напред.