.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Mojito0 Виж мнението
    Написах подобно мнение в една друга тема.Само че там автора беше се изказал доста по-кифленски и общо взето бях по-рязка.Но и на теб ще кажа същото.Била съм в ситуацията на момичето, била съм в твоята ситуация, била съм и в ситуация, където са ми задявали гаджето "познати".И нито едната не е готина.Но ако го гледам от твоя ъгъл, бих те посъветвала да се самоанализираш наистина ли си толкова лудо влюбен или просто мисълта, че тя е готина, разбрана и всичко там в комбинация + това, че е малко "забранен плод".Сега, знам какво ще ми отговориш: ама не, има истинска тръпка, ама влюбен съм, ама, ама.Мен това не ме интересува.За теб си е.Общо взето, фактът, че пишеш тук за някакви мнения, на мен ми говори, че хем искаш да се убедиш, че не е лошо да мислиш за себе си и да се хвърляш да я печелиш, хем не те кефи идеята да прецакваш друг.Кофти дилема, да.
    Просто си помисли толкова ли си влюбен, че да рискуваш и ако да - готов ли си да понесеш последиците, каквито и да са те.Било онзи да се ядоса, да се депресира, да водите разговори, да иска да те набие, хаха или пък девойчето да стане твоя официлано, ама да мисли и за прителя си от време на време и да се двоуми дали е постъпила правилно.Илии пък да си бъдете прекрасно щастливи намерени брат и сестра
    Тва е, няма какво да се мисли тук.Или рискуваш и не мрънкаш, щот си мъж и не те гризе гузността, или се дърпаш и чакаш евентуално тя сама да реши, че нещата във връзката й не вървят, понеже те харесва, или пък те забравя и си продължавате напред.
    Ндаа аз кифла ни съм
    И аз не знам какво да правя, да може би наистина ми е малко "забранен плод" Но честно ви казвам думата "обича" я използвам много рядко, а ако се продължава така скоро може би ще мога да и го кажа.
    Наистина много съм хлътнал..
    Искам да е моя, но не искам да правя мръсно, на които и било.
    Тука е въпрос на морал и ценности и още един куп глупости...

ПП. Илии пък да си бъдете прекрасно щастливи намерени брат и сестра - това ме уби
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Тука е въпрос на морал и ценности и още един куп глупости...
    Именно.Ето това е.И ние не можем да ти помогнем, защото то си е в твоята глава и само ти знаеш какви принципи си готов да пристъпиш или съответно - да не.
    Както ти дойде, както го усетиш, може да е дълго обмисляно решение, може и да е спонтанно.Ние не знам дали дори можем да те насочим нанякъде.
    Каквото и да се случи - важното е да не съжаляваш после заради пропуснат шанс или заради прибързано действие.
    със здраве : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си