.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Мега фен

10 януари - 16 години по-рано

10 януари 97-ма : http://www.youtube.com/watch?v=kjnzwvz3-Yw

наши дни : http://www.youtube.com/watch?v=86gavHpprB0

тъжна работа
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Който смята, че трябва ГЕРБ да се махнат и да се върне БСП, нека да си спомни 14ти Януари 2008ма...
    Ако искате отново да сме така...
    http://www.youtube.com/watch?v=8hCZV_QGPwU
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    викайте за партиите ура накрая ще им ядете кура
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Който смята, че трябва ГЕРБ да се махнат и да се върне БСП, нека да си спомни 14ти Януари 2008ма...
    Ако искате отново да сме така...
    http://www.youtube.com/watch?v=8hCZV_QGPwU
    2008-ма ??? Я пак 2008-ма ??? Тоя протест не беше ли 2009-та и не се ли стигна до напрежение заради група хулигани, които провокираха полицията ?

Както и да е.... тука изобщо не става на въпрос за герб или бсп, който си мисли, че с тва ще се оправят нещата се лъже, нужни са радикални промени, а не просто да се сменят управляващите върхушки
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-10-2013 на 08:17
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мм 2008ма беше... Ии да, до някъде бяха виновни хулиганите, но по-големия проблем беше заради "подадения" сигнал за бомба... дали такъв реално е имало, знаят само от полицията. Или просто са им казали от парламента да изчистят... След това въведоха закон забраняващ протестите пред парламента и президентството.

Иска ми се да дойдат от Европа и да поемат управлението за 10тина години... барем да ни пооправят малко...

Мишинка
    BrainDamage

Град
    системата дегоба
    Мм 2008ма беше... Ии да, до някъде бяха виновни хулиганите, но по-големия проблем беше заради "подадения" сигнал за бомба... дали такъв реално е имало, знаят само от полицията. Или просто са им казали от парламента да изчистят... След това въведоха закон забраняващ протестите пред парламента и президентството.

Иска ми се да дойдат от Европа и да поемат управлението за 10тина години... барем да ни пооправят малко...
    взеха ни производството взеха ни аеца направиха ни цените като тяхните унищожават ни и науката

добре ни оправиха (така е изглеждала Германия като е загубила 2 световна война само дето не сме сринати)
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Мм 2008ма беше...
    хахаха

иначе нали знаеш, че като гласуваш за герб, казваш да на монополите, не на малкия и среден бизнес, да на диктатурата и да на полицейщината... не може един човек да коли и беси в тая държава
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    2009 беше...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    ГЕРБ не стават и чеп за зеле, но въпроса е кой друг? Не гласувах на изборите за парламент и президент точно защото нямаше достойни кандидати. Сега положението не е по-различно. На кого да гласуваш доверие, като всичките са си играли на един пясъчник като малки?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    хахаха

иначе нали знаеш, че като гласуваш за герб, казваш да на монополите, не на малкия и среден бизнес, да на диктатурата и да на полицейщината... не може един човек да коли и беси в тая държава
    дреме ми дали бизнеса е малък среден и голям искам да работя
    все за бизнес ми говориш
    какво направи БСП със здравеопазването,майчинст ото
    колко предприятия закри и колко докара до фалит?знаеш ли че БСП е подписала договор за купуването на най-скъп газ в Европа?
    знаеш ли колко глоба плати България на ЕС заради БСП? знаеш ли че тези пари са ги дали майка ти и баща ти?
    галусвай си тях и им слушай глупостите сега тяхната попара сърбаш
    Последно редактирано от haritov : 01-10-2013 на 08:35

Мега фен
    никъде не съм казал, че бсп са китка за мирисане, аз лично смятам да гласувам за Кунева, но въпроса е че ние трябва сами да си отстояваме позициите , както някой някога беше казал "достатъчно е много хора да се съберат на едно място и да си пожелаят нещо и то ще се сбъдне"

за колю http://bnt.bg/bg/news/view/2826/obja...i_s_policijata
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Моя грешка, вярно е 2009та извинявам се...
    И пак е когато бяха БСП на власт...

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Като беше тоя протест при миналото правителство, бях в София и зад парламента нямаше абсолютно нищо само отпред, а отзад все едно беше друга държава, хората си вървяха спокойно
    n00bs

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Никога няма да се оправим, тей яко сме в лайната, че няма излизане

Мега фен Аватара на RagioL
    БКП БКП БКП

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    аз гласувах за Азис Майбах

Повече от фен Аватара на feikk
    Кво като работим и взимаме 1500 лв заплата, ако с нея можем да си купиме два хляба и едно кисело мляко \примерно\ ? Идеята на малкия и средния бизнес е да има конкуренция, а не монополи. Кво напраиха герб в тая част на икономиката ? Строят си там магистрали и тва е. Не че е лошо, ама.... колко хора си затвориха по-малките магазини и оставиха още хора без работа ? А дали монопол не е точно тва, някви компании или както искате ги приемете да си го раздават на произвол с цените на услугите, които предлагат.. е тва вече и нас пряко ни засяга ! В момента една от най-търсените професии е счетовдството... или поне така чух, но пак е въпрос на логика, че колкото повече фирми има, толкова повече работа ще има, а не един лидл и една била.. пак примерно.
    Отделно протеста беше 2009та и... момчетата просто решиха, че ще е забавно да мятат огради. Ей така, за цирка :д
    dgdg

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    10 Януари - 20 години по-рано
    АЗ!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Кунева е добър политик и показва че може, но и при нея има проблем. Тя по мъж е Пръмова. Ето кой е тъст й:

Иван Пръмов

Роден е през 1921 г. в село Войнягово, Карловско. През 1936 г. става член на Работническия младежки съюз, а от 1939 г. влиза в ръководството на неговата околийска организация в Карлово.
    Участва в Съпротивителното движение по време на Втората световна война. През 1943 г. става партизанин във Втора средногорска бригада "Васил Левски" и е осъден задочно на 15 год. затвор по ЗЗД.
    Завършва Агрономическия факултет на Софийския университет ( 1948 ) и започва работа в Централния комитет на Димитровския съюз на народната младеж (1948 - 1951). Първи секретар е на Околийския комитет на БКП в Карлово (1951-1952) и секретар на Окръжния комитет на БКП в Пловдив (1952-1954).
    Заместник-министър (1954), а от 1957 г. - министър на земеделието и горите в правителството на Антон Югов. Следващите му длъжности са секретар на ЦК на БКП (1963-1978 ), председател на Централния кооперативен съюз (1978-1986) и посланик във Варшава (1986-1988 ). От 1958 до 1990 г. е народен представител.
    Последно редактирано от dimitar_ak : 01-10-2013 на 14:07

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Кво като работим и взимаме 1500 лв заплата, ако с нея можем да си купиме два хляба и едно кисело мляко \примерно\ ? Идеята на малкия и средния бизнес е да има конкуренция, а не монополи. Кво напраиха герб в тая част на икономиката ? Строят си там магистрали и тва е. Не че е лошо, ама.... колко хора си затвориха по-малките магазини и оставиха още хора без работа ? А дали монопол не е точно тва, някви компании или както искате ги приемете да си го раздават на произвол с цените на услугите, които предлагат.. е тва вече и нас пряко ни засяга ! В момента една от най-търсените професии е счетовдството... или поне така чух, но пак е въпрос на логика, че колкото повече фирми има, толкова повече работа ще има, а не един лидл и една била.. пак примерно.
    Отделно протеста беше 2009та и... момчетата просто решиха, че ще е забавно да мятат огради. Ей така, за цирка :д
    много вярно, никой не го ебе за малкия и средния бизнес, но ако го нямаше той цените щяха да са много-по големи, защото щяха да останата само монополистите
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Кунева е добър политик и показва че може, но и при нея има проблем. Тя по мъж е Пръмова. Ето кой е тъст й:

Иван Пръмов

Роден е през 1921 г. в село Войнягово, Карловско. През 1936 г. става член на Работническия младежки съюз, а от 1939 г. влиза в ръководството на неговата околийска организация в Карлово.
    Участва в Съпротивителното движение по време на Втората световна война. През 1943 г. става партизанин във Втора средногорска бригада "Васил Левски" и е осъден задочно на 15 год. затвор по ЗЗД.
    Завършва Агрономическия факултет на Софийския университет ( 1948 ) и започва работа в Централния комитет на Димитровския съюз на народната младеж (1948 - 1951). Първи секретар е на Околийския комитет на БКП в Карлово (1951-1952) и секретар на Окръжния комитет на БКП в Пловдив (1952-1954).
    Заместник-министър (1954), а от 1957 г. - министър на земеделието и горите в правителството на Антон Югов. Следващите му длъжности са секретар на ЦК на БКП (1963-1978 ), председател на Централния кооперативен съюз (1978-1986) и посланик във Варшава (1986-1988 ). От 1958 до 1990 г. е народен представител.
    90 на 100 от сега действащите политици имат нещо общо с бкп
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    взеха ни производството взеха ни аеца направиха ни цените като тяхните унищожават ни и науката

добре ни оправиха (така е изглеждала Германия като е загубила 2 световна война само дето не сме сринати)
    Типично по нашенски Все някой друг ни е виновен и все някой друг трябва да ни оправя кашите.
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аз предлагам да я закариваме да си намираме диктатор, др начин да се оправи няма как да стане
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз лично си спомням сравнително добре 10 януари и събитията които
    доведоха до него. В началото на 1996 долара беше 120 лева, към края
    стана 4000. Спомням си някакви шоута по Канал 1 където се ебаваха
    "доларът расте толкова бързо, че скоро ще стане 1000 лева". Е, той
    стана 1000 лева до няколко месеца. В магазините имаше значително
    по-малко продукти отколкото сега и цените им се покачваха всеки ден.
    Приватизацията на големите предприятия се извършваше по такъв начин,
    че де факто бе ликвидирана тежката индустрия, хората които работеха в
    заводите останаха на улицата, имуществото беше разпродадено на
    безценица.

Разликата между тогава и сега е, че тогава имаше непосредствена
    заплаха за оцеляването на по-голямата част от населението. Хората не
    виждаха накъде по-надолу може да се дълбае дъното което се дълбаеше
    откакто БСП бяха на власт. Това ги накара да излязат на улицата и да
    се опитат да запалят парламента и да разбият главите на депутатите с
    камъни.

Сега обикновените хора знаят че нещо не е съвсем както трябва, но не
    знаят точно какво и повтарят по инерция заучените мрънканици че "това
    е България", че "сме толкова затънали в лайната, че няма как да се
    оправим", че "единствения изход е през терминал 2". Същевременно
    живота им е значително по-стабилен отколкото преди 16 години и имат
    поне с какво да се прехранват, съответно нямат мотивация да излязат на
    улицата, освен че като излязат няма да знаят за какво.

А будните хора с мнение не са много и всеки има различни виждания
    относно това какво не е наред. Затова и на протест се събират по 10
    човека с еднакво мислене, а масата не застава зад тях и не ги
    подкрепя.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Тогава все още си играех с барбита.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си