- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
Супер покривна!
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Къде има декоративна козметика на КА?
Една натурална маска oт Австралия (пробвах я днес за първи път) JURLIQUE http://coquelicotta.com/?p=2125
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Сподели после какво мислиш за червилото![]()
Наситено, с хубав цвят, овлажняващо, хубава опаковка, издръжливо. Минусът му, поне за мен е в това, че няма аромат. Майка ми също си взе такова, само че в друг цвят и нейното се оказа по-стара партида и с по-малък срок на годност - до септември 2013, докато моето е до 2015. И нейното има горчив вкус и неприятен аромат, но отказаха да и го сменят, понеже било в срок на годност. Така, че го имайте на предвид. Извинявам се за спама..
Винаги съм се чудела на това как може да си избираш козметика по аромата и.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като ми рекламират крем за лице или фон-дьо-тен с "много хубаво мирише" ..... за Бога. Предпочитам да е качествен, ако ще на латекс да мирише. Има си парфюми, които са правени за да миришат на хубаво. Ако избираш между два продукта на една цена - единият по-качествен мирищещ на гадно, другият мирише невероятно, но не си толкова доволна от качеството му, не ми казвай, че ще избереш втория?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Принципно козметичните продукти в 99% от случаите са с добавен аромат. Ако нещо мирише гадно, ама наистина гадно, най-вероятно е развалено. Не става въпрос за индивидуалните предпочитания спрямо дадени аромати, а за остър мирис на... ами на химия. За справка - как мирише един нов гланц за устни и гланц за устни, отворен преди година.
Конкретно в твоя пример бих потърсила трети продукт, било то и на по-висока цена, който да ми предостави нужното качество с приятен/поносим за мен аромат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ароматът никога не е бил фактор за мен.Най-подходящият за мен фон-дьо-тен на Виши мирише точно на аптека. А Калърстей прехваленият мирише на латекс. Не знам, просто ме учудва колко много хора си избират козметиката по аромата. Предлагали са ми крем за лице, който НЕ Е за моята кожа, но миришел много хубаво, щял да ми хареса.....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ама как така ще носите нещо върху кожата си, което мирише гадно. Дори маска за лице, която ще стои 10 минути и мирише гадно не бих си сложила. А смея да твърдя, че не съм с много чувствителен нос.
Аз съвсем скромно се отчитам.
![]()
Не намерих другото кремче и продавачката ми препоръча този, въпреки че отзад пише, че съставките се борели със стареенето на кожата се нядавам да е подходящ.
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм казала, че трябва да мирише гадно. Ако мирише на развалено разбира се, че ще усетя. Но не бих си купила неподходяща за мен козметика само защото миришела хубаво и рекламите с "хубаво мирише" преди всичко останало не ми вървят. И казвам, че ако не мирише на хубаво даден продукт, но ми харесва действието му, ще продължавам да си го купувам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пак е добре,че не мирише на нищо червилото,някои миришат ужасно,но ако е хубав цвета и ефекта се старая да ги понасям![]()
Аз просто казвам, че обичам червилото/гланца/балсама ми да мирише приятно. Това, че не мирише на нищо не значи, че няма да го използвам редовно, при положение, че ми харесва.Това на майка ми мирише вече неприятно, точно както го описаха по-горе - на химия. Има и неприятен вкус, горчи. Просто предупреждавам девойките да го имат на предвид. (Проверихме, води се, че червилото е годно, но лично на мен не ми се вярва с тази миризма.)
И за да не е спам отново:
![]()
Днес си купих този комплект http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-yo...%80-p8610.html Още по Коледните празници си го бях харесала. Взех си и Maybelline Dream Fresh BB Cream 8 в 1 тониращ хидратиращ дневен крем. съжалявам, но нещо не мога да качвам снимки.
Ооо,аз също държа козметичните ми продукти да ухаят добре, поносимо. Никой не е казал,че трябва да е аромат на Шанелски парфюм,но все пак... да не е отблъскваща, химична миризма.
Като казах Шанел,
един лак, купен преди няколко седмици,но чак сега правя снимки http://coquelicotta.com/?p=2211
и едно бонбонесто червило на МАС http://coquelicotta.com/?p=2223
ross, сподели мнение за този комплект, дали си доволна. И аз се оглеждам най-вече за нов за нов крем. За колко пристигат поръчките от ивиса?
Иначе, чакам това http://bg.strawberrynet.com/makeup/b.../75216/#DETAIL
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ