.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: оръжие

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    draid,последно?!Един път казваш,че Е огнестрелно.След това ми цитираш точки и казваш,че МОЖЕ да се приеме като огнестрелно ... Няма нужда да ми обясняваш к'во е това КОС,КАТ и т.н.Спокойно можеше да напишеш,че се носи за регистрация в РПУ.

haritov,ако не си видял автора не пита само за газов пистолет,а и за боен и точно за т'ва говоря общо и за двата.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    draid,последно?!Един път казваш,че Е огнестрелно.След това ми цитираш точки и казваш,че МОЖЕ да се приеме като огнестрелно ... Няма нужда да ми обясняваш к'во е това КОС,КАТ и т.н.Спокойно можеше да напишеш,че се носи за регистрация в РПУ.

haritov,ако не си видял автора не пита само за газов пистолет,а и за боен и точно за т'ва говоря общо и за двата.
    последното ти изречение ме наведе на мисълта че първо си говорела за газов

ама нали много разбираш имам едно оръжие което изтрелва куршуми не е пистолет далекобойно е стреля с патрони ак47
    работи си всичко е ок
    сега въпроса ми е защо това нещо не смята за оръжие и мога да си ходя спокойно с него където и да е било и полицията не може да ми направи нищо
    даже не ме задължават и да го регистрирам
    Последно редактирано от haritov : 01-11-2013 на 07:15
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си